RUKOMETAŠI ZADOVOLJNI POBEDOM NAD EGIPTOM: Pokazali smo da možemo da se izdignemo iz problema!
Rukometna reprezentacija Srbije, Foto: RSS

NAPRED, SRBIJA!

RUKOMETAŠI ZADOVOLJNI POBEDOM NAD EGIPTOM: Pokazali smo da možemo da se izdignemo iz problema!

- Odlična partija za razliku od prvog meča. Nismo mnogo menjali, držali smo se onoga što valja i razlika je bila u odbrani - rekao je Vujić

Objavljeno:

Rukometaši Srbije Vanja Ilić, Bogdan Radivojević i Stefan Vujić, posle pobede protiv Egipta u drugoj pripremnoj utakmici pred Evropsko prvenstvo, bili su zadovoljni prikazanim na meču u Nišu.

Izabranici Nenada Peruničića sinoć su u niškom "Čairu" pobedili Egipat 29:17 (13:9), samo dan kasnije pošto su u Beogradu poraženi od istog rivala (28:27). Desno krilo Bogdan Radivojević istakao je da je tim odigrao dobro u defanzivi.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i mislim da svi treba da budemo prezadovoljni. Primili smo samo 17 golova što je odlično, ali i golmani su bili na vrhunskom nivou i spremni putujemo u Francusku - rekao je Radivojević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Stefan Vujić
Stefan Vujić foto: AP/Darko Bandić

Njegov saigrač Vanja Ilić rekao je da je tim pokazao dosta lepše izdanje nego na Banjici.

- Takođe, pokazali smo karakter da možemo kao ekipa da se izborimo i izdignemo iz svih problema. Uspeli smo da pobedimo bitnu utakmicu i zahvalio bih se publici što je došla u ovolikom broju. Posle Nove godine imamo ozbiljne ekipe i videcemo u Francuskoj još jednom dokle smo stigli - izjavio je Ilić.

Strelac dva gola Stefan Vujić kaže da je Srbija strpljivom igrom na obe strane uspela da ostvari trijumf.

- Odlična partija za razliku od prvog meča. Nismo mnogo menjali, držali smo se onoga što valja i razlika je bila u odbrani. U napadu smo bili strpljivi, primiti 17 golova od jednog Egipta je za svaku pohvalu. Posle Nove godine ozbiljniji rivali, očekujem dobar rukomet, da probamo da pariramo najboljim selekcijama u poslednjih deset godina - rekao je Vujić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.