ŽELEO SAM DA OPRAVDAM IME SVOG OCA: Veljko Ražnatović o pasjem životu, pljuvanju krvi i strahu!
Veljko Ražnatović, Foto: Printscreen/RTV Pink

CECIN SIN JASAN

ŽELEO SAM DA OPRAVDAM IME SVOG OCA: Veljko Ražnatović o pasjem životu, pljuvanju krvi i strahu!

Gostovao je u jutarnjem programu i rekao mnogo štošta

Objavljeno:

Veljko Ražnatović je nakon velike pobede nad Mađarom Andrašom Čomorom, nokautom u drugoj rundi, na spektaklu u Banjaluci, gostovao u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink.

- Bilo je planski, brzo i efikasno, bio sam spreman ko zapeta puška, atmosfera u dvorani je bila zaista sjajna - rekao je Ražnatović.

On je dodao da uopšte nije bilo lako kao što je izgledalo

- Čomor je odličan bokser, imao je sjajne rezultate. Dugo je 4 i po minuta kad neko ide da ti otkine glavu - rekao je kroz smeh mladi bokser i nastavio.

- U početku kad kreneš da se baviš boksom imaš tremu i strah, ali vremenski dobiješ samopouzdanje i svaka pobeda je otvarenje nekih snova. Sad sam siguran sam u sebe, smatram da sam jači i bolji od svih i da neću doživeti poraz u karijeri.

Veljko Ražnatović - nokaut
Veljko Ražnatović - nokaut foto: Promo

Majka i njegovi najbliži nisu bili oduševljeni Veljkovim životnim izborom.

- Ovo je realno pasiji život, pljuješ krv i treniraš po ceo dan. Dva, tri puta dnevno po 90 minuta. Kondicioni treninzi su najteži i najzahtevniji, ali i najbitniji. Mogao sam da se bavim privatnim biznisom, ali želeo sam ovo, želeo sam da opravdam ime svog oca - objasnio je Ražnatović.

Supruga Bogdana ga podržava maksimalno, bila je uz njega i u Banjaluci.

Bogdana i Veljko
Bogdana i Veljko foto: Kurir

Osvrnuo se i na pretnje Mađara uoči meča

- Tako je to u ovom sportu, mnogo je nabeđenih likova, ne znam kako možemo da budemo u svađi, rešili smo šta smo imali - rekao je kroz šalu Veljko.

Sad je vreme za kraći odmor, pa sve ispočetka.

- 13. januara idem na pripreme sa reprezentacijom u Crnu Goru, koje će trajati tri nedelje. Nakon toga nastavljam sa individualnim radom. Novi meč je u u martu u Beču, još se ne zna protivnik - objasnio je mladi bokser.

Veljko zna šta mu je sledeći cilj.

- Cilj je da postanem evropski prvak do početka 2021 godine, smatram da je to realno i itekako ostvarivo - zaključio je Vejko Ražnatović u svom gostovanju na televiziji Pink.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir/RTV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.