PRSTENOVALA GA: Ko kaže da to moraju da urade samo muškarci?! Ni vi ne biste mogli da odbijete Lindzi Von!
Lindzi Von je zaprosila svog dečka ogromnim prstenom, Foto: AP

IJAOOO, KOLIKI JE!

PRSTENOVALA GA: Ko kaže da to moraju da urade samo muškarci?! Ni vi ne biste mogli da odbijete Lindzi Von!

Bivša skijašica je odlučila da ona bude ta koja će da zaprosi dečka i pokloni verenički prsten

Objavljeno:

Ko kaže da u današnjem društvu su samo muškarci ti koji bi trebalo da postave devojkama najvažnije pitanje?! Upravo time se vodila bivša američka skijašica Lindzi Von.

Jedna od najlepših sportiskinja sveta je odlučila da ona bude ta koja će preuzeti inicijativu i upravo je ona zaprosila svog dečka Pi Kej Sabana i poklonila mu verenički prsten.

Seksi Amerikanka je već ranije tokom godine pristala da se uda za hokejaša Nju Džerzi Devilsa, ali je sada odlučila da ona bude ta koja će pokloniti verenički prsten i to je iskoristila da uradi za Božić.

- Srećan Božić i srećni praznici svima! Na našu drugu godišnjicu, u "netradicionalnom" potezu pitala sam Pi Keja da me oženi i rekao je "da". Žene nisu jedine koje treba da dobijaju vereničko prstenje - jasno je poručila Vonova.

A teško da bi iko mogao da odbije plavokosu lepoticu s obzirom da je ne samo jedna od najpoželjnijih žena sveta, već mu je prilikom prosidbe poklonila ogroman verenički prsten.

Ipak, moramo da podsetimo da je Saban letos poklonio svojoj devojci prsten od 60.000 dolara čime je najavio da će uskoro "stati na ludi kamen".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.