KUKAVIČKI IZ ČISTA MIRA NAPALI MMA BORCA PRED DEVOJKOM: Jednog je sastavio s zemljom, ali protiv trojice nije mogao
Tri huligana su napali MMA borca dok je pomagao devojci da iznese stvari, Foto: Printscreen/Youtube/Жесть России

Sraman napad

KUKAVIČKI IZ ČISTA MIRA NAPALI MMA BORCA PRED DEVOJKOM: Jednog je sastavio s zemljom, ali protiv trojice nije mogao

Oni su čak i nju u jednom trenutku gurnuli na zemlju

Objavljeno:

Ruski MMA borac Dmitri Kuznjecov je napadnut od strane trojice nepoznatih muškaraca i to dok je bio u društvu svoje devojke.

Prebijanje se dogodilo 13. decembra, ali su mediji u Rusiji tek sada objavili vest pošto su se pojavili snimci sa sigurnosnih kamera koji su sve zabeležili.

Na njima se vidi da su tri nepoznata muškarca koji su prolazili iz čista mira započeli tuču dok je Kuznjecov pomagao devojci da izvadi iz gepeka platna za slikanje.

Dok je on vadio stvari iz gepeka oni su ga okružili i počeli da ga odguruju, da bi se on pridigao i pitao ih u čemu je problem posle čega su ga napali.

Prvog je uspeo da odmah tako dobro nokautira da ga je "sastavio sa zemljom" i ostao je da nepomično leži, međutim, sam nije mogao protiv druge dvojice koji su uspeli da ga obore i počnu da ga šutiraju da bi im se posle nekog vremena pridružio i treći koji se u međuvremenu pridigao.

Oni su čak u jednom trenutku odgurnuli i bacili na zemlju njegovu devojku koja je pokušala da se umeša i odbrani dečka i ko zna šta bi se dogodilo da nije naišao slučajni prolaznik posle čega su sva trojica pobegli.

On je odlučio da ne prijavi napad policiji i da o svemu ćuti, a kako je rekao na kraju medijima prošao je bez težih povreda dok je njegova devojka lakše povređena.

On sledeću MMA borbu ima zakazanu 28. decembra, a u karijeri ima 9 pobeda i 6 poraza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.