Fjuri šokirao bokserski svet: Borba protiv Klička će mi biti najbolji i poslednja u karijeri! (FOTO)

Potpuno neočekivana odluka

Fjuri šokirao bokserski svet: Borba protiv Klička će mi biti najbolji i poslednja u karijeri! (FOTO)

Bokserski šampion iz Velike Britanije tvrdi da bez obzira šta se dogodi u revanšu protiv Ukrajinca, on će "okačiti rukavice o klin"
Objavljeno:

Bokserski svet je u šoku nakon obraćanja bokserskog šampiona Tajsona Fjurija. Nestašni Britanac je tek nedavno postao glavna zvezda boksa pobedom nad Vladimirom Kličkom i mnogi fanovi s nestrpljenje su iščekivali njegove borbe u budućnosti, ali izgleda da od toga neće biti ništa. Fjurija očekuje revanš meč protiv Ukrajinca 9. jula, a onda će se prema njegovim rečima penzionisati. To je izjavio u jednom od nedavnih intervjua, kada je rekao da nije važno hoće li pobediti, izgubiti ili biti nerešeno u tom meču, jer će mu on definitivno biti poslednji u karijeri.

I dok su mnogi mislili da je to samo još jedan njegov način da privuče pažnju na sebe i da prevari svet, izgleda da je on ozbiljno mislio, a to je potvrdio i putem svog Tviter profila. - Počeo sam danas sa žestokim osmonedeljnim radom. Ovo će biti moja najbolja borba, a onda ću da se penzionišem 100%. Ovo je razlog zašto idem u penziju posle naredne borbe. Da bih provodio više vremena sa ovim momcima. Nedostaje mi da budem uz decu dok odrastaju - napisao je Fjuri i okačio fotografiju sina i oca.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.