TOTALNO RASULO U PARTIZANU! Igrači mole Grobare da ih zaštite: Ukinuli su nam čak i ishranu!
Vaterpolisti Partizana traže od navijača da ih zaštite, Foto: Saša Pavlić Koky

Od bahate uprave

TOTALNO RASULO U PARTIZANU! Igrači mole Grobare da ih zaštite: Ukinuli su nam čak i ishranu!

Apel vaterpolista crno-belih zbog koga se trese Srbija

Objavljeno:

Opšte rasulo u vaterpolo klubu Partizan se nastavlja, a sada je dobilo nove i još neverovatnije razmere jer su igrači zatražili od navijača da ih zaštite u od uprave kluba?!

Gotovo neverovatno zvuči da sportisti bilo gde traže da ih navijači uzmu u svoju zaštitu od uprave kluba, ali to se zaista događa u najtrofejnijem klubu Srbije i Evrope.

Oni su na Fejsbuku izdali saopštenje u kome navode da su počeli da trpe šikaniranja od strane uprave koja je zabranila čak i da komuniciraju van treninga sa novim trenerom, a uskraćen im je i obrok koji su imali.

- Novo demonstriranje sile direktorke VK Partizan Tatjane Rakas, prvo je zabranila vršiocu dužnosti Marku Bašiću da nam se javlja na telefonske pozive i odgovara na poruke. Zvali smo ga da nas obavesti kada nam je jutros trening. Sami smo se organizovali i odradili prvi deo treninga u teretani. Drugi nismo bili u mogućnosti zato što je temperatura vode 23,5 stepeni. Agoniji tu nije kraj. Kada smo došli u restoran posle treninga, na ručak, saopšteno nam je da nam je direktorka Rakas i nadzorni odbor ukinuo ishranu. Molimo navijače Partizana da nas zaštite od ovih zlotvora - navodi se u saopštenju na Fejsbuku stranici VK Partizan.

Podsećamo da su prošle nedelje trojica igrača zajedno sa kapitenom Nikolom Radonjićem dobili otkaze jer su tražili da treniraju u toploj vodi.

Početkom ovog meseca je došlo do promena u upravi pošto su smenjeni predsednik Aleksandar Šoštar i trener Stefan Ćirić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.