PARTIZAN DAO OTKAZE TROJICI IGRAČA: Tražili da treniraju u toploj vodi, sutradan dobili ispisnice!
Trojica vaterpolista Partizana su dobili otkaze, Foto: Starsport©

Luda kuća na Banjici

PARTIZAN DAO OTKAZE TROJICI IGRAČA: Tražili da treniraju u toploj vodi, sutradan dobili ispisnice!

Iz kluba demantuju da je ovo bio glavni razlog, ali je potvrđeno da su im uručeni otkazi

Objavljeno:

Opšte rasulo u vaterpolo klubu Partizan, najtrofejnijem i srpskom i evropskom klubu i dalje traje. A najnovija epizoda pokazuje da je crno-bela kuća u plamenu figurativno rečeno.

Trojica igrača crno-belih dobili su otkaz iz prostog razloga zato što su tražili da treniraju u bazenu sa toplom vodom. Kapiten Nikola Radonjić, potencijalni reprezentativac Filip Radojević i centar Nikola Radulović dobili su ispisnice dan nakon što su zatražili da ne treniraju u hladnoj vodi, prenosi "Žurnal".

- Eto, posle 15 godina rada u svakojakim uslovima na Banjici, doživeo sam da me oteraju iz kluba. Seljakali smo se uoči kupa sa bazena na bazen, trenirali u hladnoj vodi i kada smo rekli da konačno očekujemo normalne uslove za rad, dobili smo ovakav odgovor - rekao je Radonjić za "Žurnal".

Nikola Radonjić, dosadašnji kapiten, je dobio ispisnicu
Nikola Radonjić, dosadašnji kapiten, je dobio ispisnicufoto: Starsport©

S druge strane, direktorka Partizana Tatjana Rakas je potvrdila za "Mondo" da je bilo spora oko temperature vode, ali je izričita da to nije razlog za otkaz igračima.

- Partizan duguje 6.000.000 evra, od čega je 1.300.000 dug starim igračima. Voda u bazenu je svih ovih dana bila 25 stepeni. Naši mladi igrači nisu bili zadovoljni takvom temperaturom, pa dobro, onda neka potraže neki drugi klub, koji će im dati platu od 1.000 evra i gde će im temperatura vode biti 26-27 stepeni - poručila ja Rakasova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.