USRED UKLJUČENJA UŽIVO TRKAČ JE UHVATIO REPORTERKU ZA ZADNJICU: Momentalno je doživotno suspendovan!
Trenutak kada trkač udara reporterku po zadnjici usred direktnog prenosa trke, Foto: Printscreen/Twitter/@GrrrlZilla

seksualno uznemiravanje u direktnom prenosu

USRED UKLJUČENJA UŽIVO TRKAČ JE UHVATIO REPORTERKU ZA ZADNJICU: Momentalno je doživotno suspendovan!

Istog trenutka se videlo koliko se Aleks osetila neprijatno i poniženo zbog toga što je doživela i to pred milionskim auditorijumom

Objavljeno:

Skandal se dogodio tokom jedne trke u Americi u kojoj su mahom trčali rekreativci i to usred direktnog televizijskog uključenja.

Našu koleginicu, reporterku Aleks Bozarijan je u sred uključenja u živi program jedan od učesnika trke u prolazu "šljepnuo" po zadnjici.

Scena je bila krajnje neukusna, neprijatna i sramotna, što se videlo i po trenutnoj reakciji reporterke, koja isprva je bila zbunjena šta se desilo i posmatrala u pravcu čoveka koji ju je upravo pred milionskim auditorijumom seksualno uznemiravao, ali se pribrala i završila uključenje do kraja.

Međutim, ubrzo se oglasila na Tviteru, gde je i podelila snimak koji je okačila jedna gledateljka i poručila koliko se osetila poniženo u tom trenutku.

- Čoveku koji me je udario po zadnjici u TV prenosu: Osramotio si me, napao i pretvorio u seksualni objekat. Nijedna žena nikada ne sme biti izložena ovakvom dešavanju na poslu - napisala je Bozarijan.

S obzirom da se sve desilo pred kamerama, nije dugo bilo potrebno da se utvrdi identitet besramnika i u pitanju je Tom Kalovej, koji je automatski doživotno suspendovan od strane Sportskog saveza Savane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.