VELJKO RAŽNATOVIĆ PORUČIO ATILI: Ja ću biti tvoj Bič Božiji!
Veljko Ražnatović, Foto: Promo

UOČI BORBE

VELJKO RAŽNATOVIĆ PORUČIO ATILI: Ja ću biti tvoj Bič Božiji!

Iako je i dosad u ring ulazio sa inostranim borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca

Objavljeno:

Glavna zvezda bokserskog spektakla "Petko's Fight Night" planiranog za 28. decembar u Banjaluci biće, bez sumnje, najbolji srpski kruzeraš - Veljko Ražnatović.

Naš borac je upravo saznao ime osmog rivala u profi karijeri. Pred verovatno krcatom halom “Borik” u prestonici Republike Srpske pokušaće da zabeleži i osmi trijumf među konopcima i to protiv daleko iskusnijeg, ali kao sajla zategnutog Mađara Atile Korde.

foto: Promo

- On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti “bič Božji” u Banjaluci - kao iz topa je ispalio Veljko i odmah dodao:

- Zna se - idem na nokaut, svoj peti!

Iako je i dosad u ring ulazio sa inostranim borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca.

- Evo me sada u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred moj prethodni meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”. Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega - puca od samopouzdanja Ražnatović.

Organizator spektakla u Banjaluci je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.