BRUTALNE PRETNJE FERGUSONA HABIBU: Sezona lova je otvorena! Nateraću te da p**aš krv!
Ferguson preti Habibu, Foto: AP

Da se nije previše zaleteo

BRUTALNE PRETNJE FERGUSONA HABIBU: Sezona lova je otvorena! Nateraću te da p**aš krv!

Posle 4 otkazivanja ovog puta bi trebalo da dođe do tog okršaja

Objavljeno:

Dugo je čekao Toni Ferguson na priliku da uđe u oktagon protiv Habiba Nurmagomedova, neporaženog UFC šampiona i konačno ju je dočekao.

Njihova borba je zakazana za 18. april sledeće godine, ali se Fergusonu čini da je mogla biti i ranije, međutim, Dagestanac ima druge promoterske obaveze u ovom periodu.

Ipak, to ne sprečava Fergusona da počne da "podgreva" atmosferu i diže tenziju već sada, što je i učinio surovim pretnjama koje je uputio Habibu putem jedne radio emisije.

- Moramo se zapitati zašto UFC čeka tek april za našu borbu. Habib se nalazi u Emiratima na turneji, sad ljubi bebe i slika se radeći ostale zabavne stvari. Koga to zanima? Svi znaju ko sam ja. Ja sam spreman već za februar. Bio bih spreman za bilo koga drugog da su izveli neku glupost i ovo otkazali, ali sve je sređeno. Imam dovoljno vremena da se spremim, daleko je april, tako da imamo dosta vremena i da se povredilo, ali treba biti pametan i verovati trenerima kako bi navijači dobili ono što žele - rekao je Ferguson aludirajući malo na to što je njihov međusobni meč čak 4 puta otkazivan.

Potom je nastavio da izgovara žestoke pretnje za koje veruje da će isprovocirati borca iz Dagestana.

- Ušao sam mu u glavu, on sad gleda samo mene, samo o meni razmišlja i trudi se da radi što više može. Biće nervozan i napraviće grešku, a ja ću to iskoristiti. Uhvatiću ga u raskoraku. Nateraću ga da piša krv. On ima problem, a ime tog problema je Toni Ferguson i ide pravo na njega. Kreće sezona lova, dušo!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.