BRAT DILIJANA VAJTA SPASAO ŽIVOT MAJCI ENTONIJA DŽOŠUE: Drama na nebu, putnik pokušao da otvori vrata aviona!
Entoni Džošua, Foto: EPA/Ahmed Yosri

Na 8.000 metara visine

BRAT DILIJANA VAJTA SPASAO ŽIVOT MAJCI ENTONIJA DŽOŠUE: Drama na nebu, putnik pokušao da otvori vrata aviona!

Ipak, uskočio je heroj Din Vajt, koji je spasio brojne živote

Objavljeno:

Uoči bokserskog spektakla u Saudijskoj Arabiji koji se održava u subotu i gde svi sa nestrpljenjem očekuju revanš Entonija Džošue i Endija Ruiza umalo se dogodila teška tragedija.

Članovi porodica boksera koji učestvuju na ovom događaju u Rijadu, već su polako krenuli ka Arabiji, međutim, na jednom avionu je umalo došlo do nesreće i to baš u onom u kome se nalazila Džošuina majka, Jeta Odusanja.

Prava drama se odvijala na nebu sat vremena po poletanju sa londonskog "Hitroua" kada je jedan od putnika doživeo napad panike i umalo srušio avion.

Klaustrofobija ili zakasnela reakcija na visinu, nije poznato, uglavnom: sredovečni je muškarac na visini od otprilike 8.000 metara odlučio da otvori vrata i izađe!

Tad su se uspaničili, tačnije gotovo svi, jer je priseban ostao Din Vajt, brat jednog od najboljih teškaša na svetu Dilijana Vajta. On je sprečio muškarca da povuče ručicu kojom bi se vrata zaista otvorila pa onda, videvši da čovek nije pri sebi, uspeo razgovorom da ga smiri.

Između urlika 'Hoću napolje!' i 'Smiri se!' nije prošlo puno vremena, a iz "Britiš ervejza" kasnije je svima objašnjeno da se vrata usred leta - ne mogu otvoriti.

Na kraju su svi uspešno stigli u Saudijsku Arabiju, a Dillijanov je brat dočekan kao heroj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.