DESIO SE OGROMAN SKANDAL: Partizan smenio predsednika i Upravu, ali je upravo došlo do filmskog preokreta!
Grobari - ilustracija, Foto: Starsport©

LUDILO U CRNO-BELOM

DESIO SE OGROMAN SKANDAL: Partizan smenio predsednika i Upravu, ali je upravo došlo do filmskog preokreta!

Po njegovim rečima, sednica je sazvana "uz neviđenu opstrukciju dela članstva", a da je sve nagoveštavalo da se sprema "nelegalna i gruba manipulacija i obmana koja ima za cilj da se legalno izabrani organiz dezavuišu"

Objavljeno:

Dojučerašnji predsednik Skupštine Vaterpolo kluba Partizan Zoran Avramović izjavio je da su odluke sa prethodne sednice nelegitimne i da ih smatra ništavnim.

- Kao predsedavajući vanredne sednice Skupštine kluba sednicu sam otvorio i naveo, da zbog nepoštovanja mog zahteva za dostavom spiska članova nisam u mogućnosti da proverim sastav Skupštine i da smatram da ova Skupština nema legitimitet za punopravno odlučivanje te sam objavio prekid rada vanredne Skupštine i najavio nastavak sednice odmah po dobijanju Knjige članova i bazičnih evidencija kluba kako nalaze statut u članovima 17, 21, 22 i 23. Po objavljenom prekidu vanredne sednice istu sam raspustio i napustio zajedno sa delom članstva, prevashodno članovima seniorskog sastava i stručnog rukovostva kluba, ali i mnogih drugih - piše u njegovom saopštenju.

Vaterpolo - ilustracija
Vaterpolo - ilustracija foto: Espreso.co.rs

Avramović je naveo da je u sali ostala nekolicina članova "čiji identitet i legitimnost nije ni mogao da proveri", te smatra da takva neformalna grupa nema legitimitet da donosi bilo koje odluke vezane za rad i funkcionisanje kluba.

- Sve navodne odluke neformalne grupe od 2. decembra 2019. godine smatram ništavnim i protivno Statutu kao i svaki nastavak započete pa prekinute vanredne sednice Skupštine kluba smatram nelegitimnim s obzirom na to da sam kao predsednik najavio nastavak prekinute vanredne sednice kada se za to steknu uslovi - dodao je on.

Po njegovim rečima, sednica je sazvana "uz neviđenu opstrukciju dela članstva", a da je sve nagoveštavalo da se sprema "nelegalna i gruba manipulacija i obmana koja ima za cilj da se legalno izabrani organiz dezavuišu".

- Iako sam čak u dva navrata tražio od sekretarijata kluba da mi dostavi spisak članova Skupštine, nisam dobio odgovor što budi sumnju da je po sredi organizovana kampanja dela članstva na uzurpaciji vlasti u klubu - izjavio je Avramović.

Vaterpolo klub Partizan saopštio je u utorak uveče da je smenjeno kompletno rukovodstvo, zajedno sa predsednikom Skupštine Avramovićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.