DECA SU IGRALA MEČ, KADA SE U HALI ZAČULO - BUUUUM: Horor na utakmici mališana od 14 godina!
Haos na dečijoj rukometnoj utakmici, Foto: Printscreen

HAOS!

DECA SU IGRALA MEČ, KADA SE U HALI ZAČULO - BUUUUM: Horor na utakmici mališana od 14 godina!

Umalo da dođe do prave katastrofe

Objavljeno:

Igrala se utakmica dečijeg rukometa između švedskih klubova Bodena i Skara, kada je pijani vozač uspeo kolima da probije zid i uleti u ‘Viking halu’ u Marsti. Timovi su halu brže-bolje napustili u panici jer se prvo začulo - BUUUUM.

Igrani su mečevi za dečake do 14 godina, a posle ovoga se oglasio trener Bodena.

- Pravo je čudo da niko nije povređen. Deset sekundi pre incidenta igra je tekla baš na mestu gde je auto uleteo u dvoranu. Čistom srećom niko nije stajao tamo kada je uleteo i hvala Bogu da niko nije povređen. Igrači su bili uznemireni. Sedeli smo u sali za konferencije - rekao je Johan Nistrom.

Spiker je u momentu kada je auto prošao kroz halu zamolio sve prisutne da napuste dvoranu, a igrači su se munjevitom brzinom povukli u svlačionice.

- Prilično sam potresen. Zid je pao, spiker je veoma brzo reagovao i ispraznio dvoranu. Niko od nas nije smeo da se približi automobilu jer nismo znali o čemu se radi - rekao je Magnus Larson direktor lige.

Nakon svih događaja meč je odložen.

Policija je objavila da je vozač uhapšen u subotu uveče pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola, na teret mu je stavljeno ugrožavenje bezbednosti u saobraćaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.