DŽAKIĆ I TREĆI PUT OPERISAN ZA 10 DANA: Dramatična borba da mu se spase vid i dalje traje! Ovo je njegova poruka!
Dušan Džakić je po treći put operisao oko u poslednjih deset dana, Foto: Printscreen/Instagram/dusan____dzakic

Obratio se svima

DŽAKIĆ I TREĆI PUT OPERISAN ZA 10 DANA: Dramatična borba da mu se spase vid i dalje traje! Ovo je njegova poruka!

On se obratio putem Instagrama svima onima koji mu šalju reči podrške

Objavljeno:

Jedan od najboljih i najpoznatijih srpskih MMA boraca, Dušan Džakić, prolazi kroz strašnu dramu i najteže trenutke u svom životu.

Borac i čovek velikog srca imao je i treću operaciju oka, a lekari čine sve što mogu kako bi mu spasili vid na desnom oku, koje je još pre nekoliko godina povredio u jednoj borbi.

Džakić se obratio javnosti putem Instagrama i poručio da mu je urađena i treća operacija na desnom oku u poslednjih 10 dana i ovom prilikom se zahvalio svima koji mu šalju reči podrške.

- Gotova je evo, slava Bogu, i treća operacija na očnoj klinici, za ovih desetak dana koliko ležim ovde u borbi da se vid sačuva. Zahvalan sam za sve što mi se u poslednje vreme dešava u životu (kraj karijere, hodočašce ka Svetoj Gori, promena načina izražavanja, ovaj problem sa okom, moja bašta, moj posao, privatni problemi i lepe situacije, uglavnom bukvalno sve) i žao mi je kada vidim meni drage ljude da se rastuže, jer sam ja srećan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji dobar plan za sve nas.

- Ovih dana sam dobio hiljade poruka i većina njih glasi " ti si moj idol, uzor" , sakloni Gospode, i ovim putem želim da se obratim pre svega mlađima. Idole nikako nemojte imati, a uzore ne tražite u nama "poznatima". Mi "poznati" svet ne činimo boljim, činimo ga možda u dobru ruku zabavnijim, u goru ruku luđim, sportisti, pevači, glumci i druge javne ličnosti, kada poentu ogolimo, postajemo zbog ličnog samoljublja, što ne mora biti nikako loše, naprotiv, ako promovišemo dobro, onda samo napred.

- Pravi heroji, ipak, nismo mi, to su vatrogasci, učitelji, lekari, pošteni policajci i vojnici, naučnici. Ja prvi, najgori od svih, nisam promovisao na početku i sredinom karijere skoro ništa dobro, ali se nadam da je to zbog moje mladosti. Zato sve vas molim za oprost, za svaki nesportski potez u borbi, ili psovku u emisiji, ili gordost u stavu. Ja sam dobro i srećan sam, zahvalan za lek koji sam dobio, lek k'o lek, na početku gorak, na kraju spasonosan. Živi bili i izvinite na "smaranju", voli vas vas brat Dušan - poručio je Džakić.

Inače, Džakić je posle završetka karijere počeo da se umnogome posvećuje veri i duhovnosti, često obilazi svetinje, manastire, a boravio je nedavno i na Hilandaru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.