BUDE DEO PROMENA: Srbiji su baš potrebni Sonja Petrović i Miloš Vasić!
Miloš Vasić i Sonja Petrović su nedavno stupili u brak, Foto: Starsport©

Humana akcija srpskih sportista

BUDE DEO PROMENA: Srbiji su baš potrebni Sonja Petrović i Miloš Vasić!

Znate onu „svaki početak je težak“, i slične floskule? Upravo odatle može da se crpi inspiracija za sjajnu priču koju pokreće srpski sportski bračni par

Objavljeno: 12:33h

Mnogo sportisti često imaju manjak svesti koliko mogu da pomognu, a Sonja i Miloš Vasić su pravi primer koji treba slediti.

Znate onu „svaki početak je težak“, i slične floskule? Upravo odatle može da se crpi inspiracija za sjajnu priču koju pokreće srpski sportski bračni par.

Sonja (poznatija kao Petrović) i Miloš Vasić nedavno su krunisali svoju ljubav započetu na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

Sonja i Miloš posvećeni su jedno drugome i najveća podrška za uspehe na sportskom planu. Sjajni srpski veslač bodrio je jednu od naših najboljih košarkašica tokom Eurobasketa, a ona kasnije svog izabranika na njegovim takmičenjima.

Oboje bi mogli da budu i deo Igara u Tokiju naredne godine, Sonju čekaju kvalifikacije za OI. Dakle, uživaju u životu na svim poljima i rešili su da urade nešto fantastično za mlade ljude u Srbiji.

Nešto što ne moraju, a opet žele, i zato su drugačiji od drugih. Zato zrače nekom pozitivnom energijom i mogu da budu primer mnogima. Sonja i Miloš postali su deo "Fondacije 1%" i u okviru iste osnovali "Fond Sonja i Miloš Vasić".

- Verujemo da svako od nas može dati barem mali doprinos. Ako barem 1% ljudi prepozna ideju i donira 1% svog vremena, znanja ili novca kontinuirano svakog meseca, sigurno možemo učiniti naše okruženje boljim - Sonjina je poruka na društvenim mrežama.

Ujedno, reprezentativka Srbije je navela i da će njih dvoje uskoro pomoći petoro mladih talenata iz oblasti nauke i školstva. U pitanju je i materijalna donacija (po 200 evra) uz podršku u daljem radu i razvoju.

Više informacija kako će funkcionisati njihov Fond biće poznato narednih dana. Cilj njihovog prvog projekta je da osnaži mlade i talentovane ljude koji su se istakli svojim radom, da im se pokaže kako je njihov doprinos vidljiv.

- Uz pravu podršku i pomoć bilo ko može doći barem korak bliže ispunjenju svojih snova. Nama je to bilo omogućeno i želimo da uzvratimo istom merom. Čast nam je da budemo deo „Fondacije 1%“, jer velike promene i dostignuća se uvek lakše postižu timskim radom - poručili su Sonja i Miloš Vasić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.