NEĆE IGRATI NA SVETSKOM: Andrea Lekić hitno operisana zbog povrede koja se skoro nikad ne dešava sportistima!
Andrea Lekić se javila iz bolničkog kreveta, Foto: Printscreen/Instagram/lekicandrea

sledi oporavak

NEĆE IGRATI NA SVETSKOM: Andrea Lekić hitno operisana zbog povrede koja se skoro nikad ne dešava sportistima!

Neverovatno je kakav peh ju je snašao

Objavljeno:

Najbolja srpska rukometašica Andrea Lekić hitno je operisana usled neobične povrede koju je zaradila na meču EHF Lige šampiona između njenog Bukurešta i Rostova.

Ona će zbog ove povrede i operacije propustiti Svetsko prvenstvo na kome će se srpske rukometašice boriti za vizu za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Lekićeva je istog dana kada je stručni štab reprezentacije saopštio da na nju neće moći da računa, podvrgnuta hirurškom zahvatu koji je prošao odlično i sada sledi period oporavka i mirovanja.

- Hvala svima na porukama i podrsci! Operacija je dobro prosla - napisala je ona na svom Instagramu.

Inače, povreda koju je zaradila je vrlo retka kod sportista i radi se o rascepu na bubnoj opni o čemu je pričao lekar reprezentacije Milenko Savić.

- Retka povreda kada je u pitanju sport. Ima rascep, oštecenje bubne opne i indikovana je hitna operacija koja podrazumeva reparaciju. To je povreda koja se može sanirati i Andrea će biti dobro. Ono što za ovaj trenutak nije dobro, potrebno je mirovanje nakon operacije minimum, prema savetima hirurga, tri nedelje - rekao je Savić.

Naše najbolje rukometašice su otputovale u Južnu Koreju gde ih čeka prijateljski pripremni turnir pred Svetsko prvenstvo na kome će biti oslabljene još i za Katarinu Krpež-Šlezak i Sanju Vujović eks Damnjanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.