JOŠ JEZIVIH SCENA U NFL: Stravični sudari glavama! Igrač prokrvario iz ušiju od siline udara!
Dionte Džonson je jedva nekako izašao s terena, Foto: Printscreen/Twitter/@Wes_nship

Strašno

JOŠ JEZIVIH SCENA U NFL: Stravični sudari glavama! Igrač prokrvario iz ušiju od siline udara!

Čak dva igrača Pitsburga su doživeli kontuzije mozga usled sudara glavama sa protivnicima

Objavljeno:

Uvodna utakmica 10. vikenda NFL-a između Klivlenda i Pitsburga donela je mnogo stravičnih scena, pošto je osim opšte tuče na kraju meča, i tokom same utakmice su viđene dve neprijatne situacije koja su se završile potresom mozga.

Ruki iz redova Stilersa, Dionte Džonson, doživeo je potres mozga i hitno je prebačen u bolnicu na posmatranje i preglede glave usled stravičnog sudara koji je imao sa Demariusom Rendalom.

Do ovog sudara glavama je došlo nakon što je Džonson ispustio loptu, a Rendal je naleteo svom silinom na njega i svojim prednjim delom kacige je udario u njegovu kacigu i to baš u predelu slepoočnice, neki kažu čak i namerno.

Vajdrisiver Pitsburga je ostao da leži na terenu dok mu se ukazivala pomoć i tek nekoliko minuta kasnije su uspeli da ga podignu i odvedu do svlačionice, a kamere su zabeležile kako mu curi krv iz desnog uha.

Curenje krvi iz ušiju je znak da je došlo do teške kontuzije mozga, a to je potvrđeno i na pregledima što je saopštio trener Stilersa. Majk Tomlin.

Inače, igrač Braunsa je isključen zbog ovog poteza.

Ono što je neverovatno jeste da je i pre ove situacije takođe došlo do dvostrukog sudara kacigama kada je takođe nastradao igrač Pitsburga.

DžuDžu Smit-Šuster je doživeo potres mozga kada su na njega naleteli Gridi Vilijams i Morgan Barnet istovremeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.