DOMINACIJA PARTIZANA I DALJE TRAJE: Crno-beli ponovo šampioni Srbije!
Ragbisti Partizana su osvojili titulu prvaka Srbije, Foto: RK Partizan/Slobodan Sandić

sjajna sezona

DOMINACIJA PARTIZANA I DALJE TRAJE: Crno-beli ponovo šampioni Srbije!

Crno-beli su bili ubedljivi cele sezone

Objavljeno:

Ragbisti Partizana su više nego ubedljivo pobedili Rad u trećoj utakmici plej-ofa Prvenstva Srbije u ragbiju 15.

Iako je ovaj meč trebalo da na neizvestan način odluči prvaka Srbije u ragbiju 15, on je u tom smislu pomalo razočarao – Partizan je u svakom pogledu bio na znatno višem nivou od rivala. Crno-beli su, uz gromoglasan huk sa tribine, osvojili plej-of seriju sveukupnim rezultatom 2:1 i time postali šampioni Srbije za 2019. godinu rezultatom 41:0 (19:0).

“Građevinari” su prethodne subote imali prilike da završe plej-of seriju i postanu prvaci, ali su ubedljivo poraženi. Očekivalo se da u “majstorici” oni uzvrate jačom merom i iskoriste drugu meč loptu. Međutim, Rad u ovoj utakmici nije imao šta da traži i to je bilo jasno od početka. Crno-beli su furiozno započeli meč i poluvreme završili sa odličnih 19 poena razlike. Već tada je bilo jasno da će Radu trebati mnogo snage da se vrati u meč, snage koju ta ekipa danas prosto nije imala. Tako je slavlje na tribinama ragbi terena počelo daleko pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Izabranici Marka Prijića tako su postali uzastopni prvaci Srbije u ragbiju 15. Sezona je bila poprilično duga i naporna i iako je Partizan bio ubedljiv u plej-of seriji, dosta rada je uloženo da bi se odbranila titula iz 2018. godine. Na kraju, u bogatu vitrinu najtrofejnijeg srpskog ragbi kluba dodaće se još jedan pehar.

Partizan za dve nedelje startuje učešće u Kupu Srbije. “Parnom valjku” će u polufinalu ovog takmičenja protivnik biti Dinamo 1954. Do tada, uživajmo u tituli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.