SRBIJANSKI ŠUND NAM VASPITAVA GENERACIJE! Bivši igrač Zvezde i Partizana napao Srbe da truju crnogorsku decu!
Petar Kapisoda, Foto: Adria Media TV

Licemerna izjava

SRBIJANSKI ŠUND NAM VASPITAVA GENERACIJE! Bivši igrač Zvezde i Partizana napao Srbe da truju crnogorsku decu!

Njegovo pokojni brat od strica, Filip Kapisoda, bio je svojevremeno učesnik rijalitija "Veliki brat", a šira javnost je za njega čula kada je ubio svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin i potom izvršio samoubistvo

Objavljeno:

Bivši rukometni reprezentativac Jugoslavije, a sada predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore, Petar Kapisoda, izjavio je pred televizijskim kamerama da loš program i šund u Crnu Goru dolaze iz Srbije.

On je gostujući u Jutarnjem programu na RTCG gde je jedna od tema bio sport među decom, ali i sve veća opsesija dece tehnologijama putem koga im se serviraju razni i brojni nekvalitetni sadržaji, govorio na temu rijalitija.

Tako je rekao da taj vrsta formata dolazi iz Srbije i truje crnogorsku decu.

- Neki rijaliti šou vaspitava generacije i taj po meni srbijanski šund, nažalost, godinama vaspitava generacije. Mislim da ima jedan određeni broj dece koja vole i koja su predodređena za sport - rekao je Kapisoda.

On misli da su deca sa ovih prostora čak i fizički dominantnija i kako dodaje trebalo bi ih stalno usmeravati da se bave sportom.

- Opasno je ovo doba i izazovi su veliki. Sreća je videti dete koje je uspešno u sportu - rekao je Kapisoda.

Međutim, njegove ovakve reči mogu se uzeti i kao jedan pomalo licemeran istup u javnosti, s obzirom da je veliki deo karijere proveo u Srbiji, nastupajući i za Crvenu zvezdu i za Partizan, a takođe je bi i reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore.

Inače, njegov brat od strica pokojni Filip Kapisoda svojevremeno bio učesnik rijalitija "Veliki brat", a kasnije je za njega čuo region kada je ubio iz pištolja svoju tadašnju devojku pevačicu Kseniju Pajčin, a potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.