TRAGEDIJA! PREDOZIRALA SE ĆERKA (21) ŠAMPIONA FORMULE 1: Lepotica anđeoskog lica se nije izborila s ličnim demonima
Ila Šekter je preminula u 21. godini, Foto: Printscreen/Instagram/mummascheck

Imala je psihičkih problema

TRAGEDIJA! PREDOZIRALA SE ĆERKA (21) ŠAMPIONA FORMULE 1: Lepotica anđeoskog lica se nije izborila s ličnim demonima

Njeni problemi su se samo pogoršali nakon što joj je otkriven rak na mozgu

Objavljeno:

Strašna tragedija je zadesila nekadašnjeg šampiona Formule 1, Džodija Šektera! Njegova ćerka Ila je preminula u 21. godini.

Ona je preminula u snu, a sumnja se da se predozirala. Njoj je pre dve godine dijagnostikovan tumor na mozgu koji je operisala, ali borba sa tom teškom bolešću izazvala je kod nje brojne psihičke probleme.

Kako je sama porodica saopštila u obraćanju medijima, devojka je bolovala i od depresije, anksioznosti i usled toga je postala i zavisnica od narkotika, a poslednjih meseci joj se razvila i epilepsija.

- Poslednjih meseci joj se razivila i epilepsija koja je dovela do ekstremne anksioznosti i straha od napada. Ona je bila karakter veći od života po mnogo čemu - duhovita, luda, bez granica, prelepa, pametna, saosećajna, empatična, verna i sa osmehom koji može da osvetli sobu. Ali, ona je imala mnogo sumnji u sebi i anksioznost. Ona je videla dobro u svakom i uspela da dirne mnoga srca mnogih ljudi na način koji nikad nije shvaćen. Septembra, i pored toga što se nije osećala dobro, ona je hrabro i odlučno bila sa roditeljima, četiri brata i mlađom sestrom u Monci. To je bio poslednji put da je cela porodica bila ujedinjena i zajedno su proslavili ovaj važni praznik - piše u saopštenju.

Nekadašnji vozač Ferarija je titulu osvojio 1979. godine i sa suprugom Kler ima još petoro dece.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.