LEPA JE, MNOGO STARIJA: Atanasijević pričao o s**s aferi sa poznatom političarkom i otkrio celu istinu!
Aleksandar Atanasijević, Foto: Dragan Kadić

zanimljivo

LEPA JE, MNOGO STARIJA: Atanasijević pričao o s**s aferi sa poznatom političarkom i otkrio celu istinu!

To se dogodilo još 2015. godine

Objavljeno: 10:20h

Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

Aleksandar je jedno vreme bio na meti "žute štampe" u Italiji, kada su mu "pakovali" seks aferu sa ministarkom Marijom Elenom Boski.

To se dogodilo još 2015. godine, a Atanasijević je za Telegraf otkrio i kako je reagovao na to, kao i drugi "osumnjičeni" srpski reprezentativci, kojima nije bilo svejedno.

- Klub u Italiji nikad ne dozvoljava previše da se priđe igračima zbog obaveza, ugovora sa sponzorima, radi se samo sa onima koji su uložili u ekipu, kada je slobodan dan ili jutro. Drugačije je nego ovde. Nemaju previše tabloidnih tema o odbojkašima.

- Što se tiče političarke, lepa je, starija mnogo više od nas, i svi smo se iznenadili kada smo pročitali u novinama. Ja u tom trenutku nisam imao devojku, pa mi je bilo čak i simpatično, ali drugi momci imaju supruge i decu i u jednom trenutku su se uplašili, "jao, šta će da mi kaže žena", ali na kraju se i to dobro završilo - opisao je Anatasijević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.