VEOMA NISKO I JADNO: Atanasijević i Kovačević otkrili zašto su se umalo potukli sa Slovencima u finalu!
Odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: Printscreen/Arenasport

frka

VEOMA NISKO I JADNO: Atanasijević i Kovačević otkrili zašto su se umalo potukli sa Slovencima u finalu!

- Mi smo se tu izglupirali, zato što smo već imali dobijen taj set, dobijeno Evropsko prvenstvo i onda male čarke na mreži tu

Objavljeno: 21:37h

Zlatni srpski odbojkaši gostovali su u jednoj emisiji u kojoj su se dotakli i detalja sa kraja finalnog meča sa Slovencima.

Podsetimo, došlo je do koškanja na mreži i uzavrele strasti rezltirale su obračunom Aleksandra Atanasijevića i Klemena Čebulja.

Uroš Kovačević je iskreno rekao šta se tačno izdešavalo.

- Mi smo se tu izglupirali, zato što smo već imali dobijen taj set, dobijeno Evropsko prvenstvo i onda male čarke na mreži tu, mi smo skočili i oni su prišli, bila je frka. Nije moglo da dođe do prave frke, Batu je neko pogledao loše pa je onda on skočio – rekao jer Uroš Kovačević.

Na Uroševu i Aleksandar Atanasijević.

- Svi su krenuli da me zaštite, jednostavno ekipa tako funkcioniše. Bili smo pri kraju, bilo je recimo 23:15 za nas, napravio sam grešku i oni su me pogledali u fazonu „gde si krenuo” i ja sam se iznervirao u tom trenutku. Došlo je do moje reakcije, mogu reći preterane, s obzirom da je odbojka malo drugačija od drugih sportova i eto te čarke možda nisu bile prelepe scene, ali najbitnije je da smo pobedii i da smo uspeli da osvojimo evropsku titulu - rekao je popularni Bata.

Zaista nesportski potez Slovenaca u trenucima kada je bilo jasno da su izgubili.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.