OBRADOVIĆ POSLE DRANJA ŠVAJCARSKE, A PRED SLOVAČKU: Vidim da su bile u egalu sa Ruskinjama, brze su i poletne!
Ljubomir Obradović - desno, Foto: Rukometni savez Srbije

SELEKTOR ZADOVOLJAN

OBRADOVIĆ POSLE DRANJA ŠVAJCARSKE, A PRED SLOVAČKU: Vidim da su bile u egalu sa Ruskinjama, brze su i poletne!

Rukometašice Srbije slavile su sa 35:23 u Kraljevu nad Švajcarkinjama

Objavljeno:

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je zadovoljan igrom u pobedi protiv Švajcarske i najavio isti pristup na gostovanju Slovačkoj u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Rukometašice Srbije savladale su sinoć Švajcarsku 35:23 u Kraljevu.

- Čestitam Švajcarskoj na finoj i borbenoj predstavi i dobro vođenoj, disciplinovanoj ekipi. Imali smo susret s njima u Španiji, gde smo u prvom poluvremenu imali problema, tako da smo se jako dobro pripremili za meč. Znali smo da će igrati sa sedam igračica u polju. Devojke su ispoštovale taktiku, bile su disciplinovane - rekao je Obradović za sajt Rukometnog saveza Srbije.

On je istakao da ekipa mora da se spremi za Slovačcku, sa kojem će se sastati u nedelju u Hlohovecu od 17 sati.

- Idemo dalje, mi sa Slovačkom, oni sa Rusijom. Slovačka je vrlo ozbiljan protivnik, vidim da su bile u egalu sa Ruskinjama u jednom momentu. Brza, poletna ekipa. Sada cemo da se pripremimo u naredna tri dana. Moramo da idemo na pobedu, naravno jer nas čeka dvomeč sa Rusijom. Zahvalio sam se Kraljevu na prijemu kod gradonačelnika i još jednom se zahvaljujem osoblju hale i naravno svima koji su došli na meč - zaključio je Obradović.

Rukometašica Jovana Stoiljković istakla je da je Srbije protiv Švajcarske opravdala ulogu favorita.

- Vodili smo praktično od početka. Spremili smo se jako dobro, sve zadatke iz svlacionice smo ispoštovali. Čestitam ekipi Švajcarske na borbenoj i dobroj igri. Mi idemo dalje, spremamo se za Slovačku i nadamo se dobroj igri i pobedi - rekla je Stoiljković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.