SRPKINJE NAPRAVILE SPEKTAKL U KRALJEVU: Srbija održala lekciju Švajcarskoj!
Detalj sa meča Srbije i Švajcarske, Foto: Rukometni savez Srbije

KVALIFIKACIJE ZA EP ZA ŽENE

SRPKINJE NAPRAVILE SPEKTAKL U KRALJEVU: Srbija održala lekciju Švajcarskoj!

Naredni meč izabranice selektora Ljubomira Obradovića igraju u nedelju sa Slovačkom u Hlohovecu

Objavljeno:

Ženska rukometna reprezentacija Srbije upisala je ubedljivu pobedu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će u decembru 2020. godine biti održano u Danskoj i Norveškoj.

Srpkinje su u Kraljevu pobedile Švajcarsku sa 35:23 pred više od 2.500 gledalaca, a naredni meč izabranice selektora Ljubomira Obradovića igraju u nedelju sa Slovačkom u Hlohovecu. Meč počinje u 17 časova.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije
Ženska rukometna reprezentacija Srbije foto: Rukometni savez Srbije

Osim uvodnih 0:2 Švajcarkinja, publika je u Kraljevu imala priliku da uživa u golovima i lepim potezima Srpkinja koje su dominirale i povećavale prednost iz minuta u minut. Seriju golova otvorila je Slađana Pop Lazić, a srpski gol je branila povratnica u tim posle povrede kolena, Katarina Tomašević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U 16. minutu bilo je 10:2, šest minuta kasnije 14:6, a selektor Obradović mogao je da rotira i pruži šansu svim reprezentativkama. Drugo poluvreme donelo je isti odnos snaga. U strelce se upisala i Sanja Vujović, koja je odigrala prvi meč posle decembra 2017. godine, takođe povratnicu u ekipu posle porođaja. U poslednjih deset minuta bilo je 30:20 za Srbiju pa je duel rutinski priveden kraju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.