PRŠTALO NA SVE STRANE U VEČITOM DERBIJU: Velika drama na Banjici, Partizan ispustio +4, Zvezda srećnija!
Foto: Starsport©

regionalna liga

PRŠTALO NA SVE STRANE U VEČITOM DERBIJU: Velika drama na Banjici, Partizan ispustio +4, Zvezda srećnija!

Remi na kraju

Objavljeno:

Već na startu nove sezone u Regionalnoj ligi, snage su odmerili večiti rivali Partizan i Crvena zvezda. Posle mnogo uzbuđenja na Banjici i preokreta, nije bilo pobednika 10:10 (po četvrtinama 3:4, 3:0, 2:1, 2:5).

Izabranici Stefana Ćirića ispustili pobedu protiv crveno-belih, pošto su u poslednjoj četvrtini vodili 9:5.

Na startu utakmice Zvezda je izgledala bolje, vodili su 4:2, ali je od tog trenutka usledila velika serija Partizana.

Zvezda je bolje otvorila meč i brzo stekla vođstvo od 2:4, da bi domaćin serijom od 4:0 preokrenuo rezultat u svoju korist i na poluvreme otišao sa dva gola prednosti (6:4).

Kako su završili prvi deo, tako su nastavili i u drugom, pa je golovima Aleksandra Radulovića i Alekse Nešića Partizan u nastavku stigao do šestog uzastopnog gola i rekordne prednosti od 8:4. U tom intervalu, crveno-beli nisu uputili nijedan šut ka golmanu Mišoviću. Sjajan niz crno-belih prekinuo je Nikola Rađen i posle 16 sušnih minuta postigao gol za Zvezdu, smanjivši na 8:5

foto: Starsport©

U poslednjoj četvrtini, Zvezda se probudila i zahvaljujući dvostrukom uzastopnom strelcu Marku Radoviću i preko Marka Jankovića smanjila na 9:8, vrativši se u potpunosti u meč.

Radanović se potrudio da crveno-beli ne stignu do izjednačenja, donevši ponovo "plus dva" domaćinu (10:8), dok je Janković golom sa peterca držao goste u igri. Samo dva minuta pre kraja meča, isti igrač doneo je egal, posle dugo vremena (10:10). Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, obzirom da obe ekipe nisu zatresle mrežu do kraja.

Najefikasniji u Partizanu bili su Radanović i Radonjić sa po tri gola, dva je postigao Radulović, a po jedan Nešić i Smiljević.

Epitet najboljeg strelca meča odneo je četvorostruki strelac zvezdaš Marko Radović, dok je Janković postigao dva gola. Po jednom precizni su bili: Adžić, Rađen, Šulc i Tankosić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.