NAJVEĆI PREOKRET DO SAD: Zaboravite sve što ste čitali o Šumaheru - to je bila potpuna laž!
Mihael Šumaher, Foto: EPA/Diego Azubel

OVO NISMO OČEKIVALI

NAJVEĆI PREOKRET DO SAD: Zaboravite sve što ste čitali o Šumaheru - to je bila potpuna laž!

Slavni Šumaher je teško povredio glavu 2013. godine na skijanju u Alpima, a posle niza operacija je pušten na kućno lečenje

Objavljeno:

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher u ponedeljak je primljen u bolnicu u Parizu na tajno lečenje.

Francuski list "Parisjen" je stupio u kontakt sa jednom medicinskom sestrom i tako otkrio Šumaherovo zdravstveno stanje. U medijima su se pojavile informacije da je slavni Nemac otišao u Grad svetlosti kako bi bio podvrgnut tretmanu matičnim ćelijama. Međutim, sada je usledio preokret u celoj priči.

- Ne postoji eksperimentalna terapija matičnim ćelijama koja bi imala pozitivan učinak na pacijente u stanju minimalne svesnosti poput Mihaela Šumahera. Informacija koja je dospela u javnost o bivšem vozaču samo daje lažnu nadu i zavarava porodicu pacijenta. Nema istorijskih podataka koji potvrđuju postojanje i dejstva tog navodnog tretmana. Nema tragova protokola ili sličnog eksperimenta na pacijentima u stanju minimalne svesti. Još nijedan francuski doktor nije rekao da postoji lek za Šumahera ili za one koji su u istom stanju kao on. Slučaj "Stamina" obeležio nas je, Vanoni (psiholog koji je doveo tu metodu iz Ukrajine) nije hteo da objavi svoj protokol, a susretala sam se s ljudima koji su prodali kuću kako bi mogli da priušte takav tretman. Sad kruže vesti o Šumaheru koje zavaravaju mnoge obolele i članove njihovih porodica - rekla je doktorka Matilde Leonardi, direktorka istraživačkog centra Neurološkog instituta Besta u Milanu i članica italijanskog društva neurologa i jedna od vodećih italijanskih stručnjaka za oblast lečenja matičnim ćelijama.

Slavni Šumaher je teško povredio glavu 2013. godine na skijanju u Alpima, a posle niza operacija je pušten na kućno lečenje. Od tada se nije pojavljivao u javnosti niti je napuštao porodičnu vilu sve dok se nisu pojavile informacije da je otišao na tretman matičnim ćelijama u Pariz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.