SKANDAL U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: Selektor precrtao Andreu Lekić, a razlog za to je bizaran!
Andrea Lekić, Foto: Dado Đilas

BRUKA

SKANDAL U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: Selektor precrtao Andreu Lekić, a razlog za to je bizaran!

Srpske rukometašice će kvalifikacije početi 25. septembra u Kraljevu protiv Švajcarske

Objavljeno:

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je spisak igračica na koje računa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Srpske rukometašice će kvalifikacije početi 25. septembra u Kraljevu protiv Švajcarske, a četiri dana kasnije na redu je duel sa Slovačkom. Na spisku se nije našla najbolja srpska rukometašica Andrea Lekić koja se vratila na teren posle povrede i bila najbolja igračica u Super Kupu Rumunije, a novinari su pokušali da saznaju šta je razlog za njen izostanak.

- A, zašto bismo od toga počinjali?! Zar nisu kvalifikacije interesantnije? Evo, meni jesu. Imamo dve bitne utakmice... To je prvo pitanje - rekao je selektor Obradović za "Sportski žurnal".

Ljubomir Obradović tvrdi da nije znao da je Lekićeva operisana
Ljubomir Obradović tvrdi da nije znao da je Lekićeva operisana foto: Beta/Saša Đorđević

Na pitanje kolega zašto nema Lekićeve, Obradović je odgovorio kontrapitanjem zašto ga nisu pre Poljske pitali zašto je nema na šta su kolege iz "Žurnala" odgovorile da je Lekićeva imala hiruršku intervenciju 7. maja i da je to pisalo u novinama.

- To medicinsko osoblje reprezentacije ne zna. Na poslednje dve akcije je nije bilo, ja ne znam da je bila povređena. Kako da znam kad me niko nije obavestio. Ne čitam novine svaki dan - odgovorio je Obradović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.