ŠAMPION PREMA PLANU: Petriotsi razbili Stilerse!
Detalj sa meča Petriotsa i Stilersa, Foto: EPA/CJ Gunther

PRVO KOLO NFL

ŠAMPION PREMA PLANU: Petriotsi razbili Stilerse!

Pantersima nije bila doboljna ni zapažena partija Kristijana Mekefrija, i njegovih 209 jardi

Objavljeno: 17:19h

Prošlogodišnji finalisti Superbola Los Anđeles Remsi pobedom su otvorili novu sezonu.

Bez obzira što glavne zvezde tima, kvoterbek Džered Gogf i raning bek Tod Grli nisu imale svoj dan, Remsi su stigli do pobede u duelu dva tima koji bi mogli da konkurišu za titulu u NFC.

Pantersima nije bila doboljna ni zapažena partija Kristijana Mekefrija, i njegovih 209 jardi. Dalas Kaubojsi su fantastičnom igrom u drugoj i trećoj četvrtini stigli do ubedljive pobede nad Njujork Džajantsima 35:17.

I drugi tim iz LA ostvario je pobedu u nedelju, pošto su uspešni bili i Čardžersi, u duelu sa Indijanapolis Koltsima 30:24. Baltimor Rejvensi su naneli pravi debakl Majami Dolfinsima, ostvarili su pobedu rezultatom 59:10.

Nju Ingland Petriotsi na trijumfalan način su započeli novu sezonu u NFL.

Na premijeri pred svojim navijačima, tim iz Bostona slavio je protiv Pitsburg Stilersa u jednom od NFL klasika sa ubedljivih 33:3. Petriotsi su nedavno angažovali nekadašnju zvezdu Stilersa Antonija Brauna, ali pored jednog Toma Brejdija, čini se da im on nije ni bio potreban. Najčuveniji kvoterbek svih vremena meč je završio sa tri bačena tačdauna i ukupno 341 jardom.

Fil Dorset uhvatio je dva tačdauna, uključujući onaj od 58 jardi. dok je jedan tačdaun uhvatio Džoš Gordon. MVP poslednjeg Superbola Džulijan Edelman uhvatio je šest pasova za 83 jarda.

Za Stilerse, Ben Rotlisberger je kompletirao 27 od 47 pasova za 277 jardi i intersepšn. U napadu ovog tima osetio se odlazak dva bitna igrača, pomenutog Brauna i Liviona Bela.

Ostali rezultati

Filadelfija - Vašington 32:27 Njujork Džets - Bafalo 16:17 Minesota - Atlanta 28:12 Džeksonvil - Kanzas Siti 26:40 Klivlend - Tenesi 13:43 Sijetl - Sinsinati 21:20

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.