POLICAJCI SILOVALI ODBOJKAŠICU: Kazne koje su dobili za gnusan zločin su  smešne! Reagovao je čak i Putin!
Odbojkaška lopta/Ilustracija, Foto: EPA/Kiyoshi Ota

UŽAS

POLICAJCI SILOVALI ODBOJKAŠICU: Kazne koje su dobili za gnusan zločin su smešne! Reagovao je čak i Putin!

Otišli su na plažu gde su ih policajci pronašli

Objavljeno:

Poznato je da ima policajaca kojima je draže da budu sa tamne strane zakona, a najnoviji takav slučaj dolazi iz Anapa, mesta pored Krasnodara u Rusiji.

Tri policajca su silovali 17-godišnju odbojkašku reprezentativku posle juniorskog turnira koji je odigran u tom gradu. Incident se dogodio posle kraja takmičenja pored Crnog mora u kome je Ruskinja učestvovala.

Odbojkaška lopta/Ilustracija
Odbojkaška lopta/Ilustracija foto: EPA/Annamaria Loconsole

Ona je napustila sportski kompleks kako bi se videla sa dečkom koga je upoznala tokom turnira. Otišli su na plažu gde su ih policajci pronašli i pretili im da će ih uhapsiti zbog ljubljenja na javnom mestu. Mladić je pobegao, a devojku su Alin Kazanči, Leonid Palančuk i Rustam Naniz uhvatili i silovali, uz pretnju da će reći njenom treneru da je imala seksualne odnose u javnosti.

Jedina kazna koju su policajci dobili za gnusan zločin je da su otpušteni. Međutim, Kremlj je poslao ohrabrujuće znake pošto je portparol Vladimira Putina zločin okarakterissao kao gnusan i obećao da će vlast učiniti sve da kako bi silovatelji bili poslati u zatvor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.