SKUPO PLAĆENA POBEDA: Srbija srušila Tursku, ali se povredila jedna od najboljih odbojkašica!
Ženska odbojkašaka reprezentacija Srbije, Foto: EPA/Kiyoshi Ota

GLORIJA KUP U BELEKU

SKUPO PLAĆENA POBEDA: Srbija srušila Tursku, ali se povredila jedna od najboljih odbojkašica!

Srbija je u poslednjem, trećem kolu savladala Tursku sa 3:2, po setovima 25:12, 25:18, 22:25, 22:25 i 15:13

Objavljeno:

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, osvojila je prvo mesto na Glorija kupu u Beleku, u okviru priprema za XXXI EP 2019.

Srbija je u poslednjem, trećem kolu savladala Tursku sa 3:2, po setovima 25:12, 25:18, 22:25, 22:25 i 15:13. Zaslužen trijumf Srbije, koja je vodila sa 2:0, a zatim tek u petom setu stigla do treće uzastopne pobede.

Glavobolju selektoru Zoranu Terziću zadala je povreda zgloba libera Silvije Popović koju je zaradila protiv Hrvatske. Ona nije igrala protiv Turske, ali povreda nije teže prirode pa bi Popovićeva trebalo da bude spremna za Evropsko prvenstvo. Srpske odbojkašice treniraće u Beleku do 21. avgusta, kada će otputovati u Ankaru.

Silvija Popović
Silvija Popović foto: ossrb.org

Evropsko prvenstvo počinje 23. avgusta, a Srbija, koja brani titulu, će igrati u A grupi protiv Finske, Bugarske, Francuske, Grčke i Turske. Sve utakmice Srpkinja, osim one sa Turkinjama koja počinje u 18.30 časova, počeće u 16 časova po srpskom vremenu. Srbija će u prvom meču u A grupi igrati protiv Finske u petak, 23. avgusta. Drugu utakmicu u Ankari, Srbija će odigrati u nedelju, 25. avgusta protiv Bugarske, a treću u ponedeljak, 26. avgusta protiv Francuske. Seniorke Srbije će četvrti meč u A grupi odigrati u sredu, 28. avgusta protiv Grčke, a peti u četvrtak, 29. avgusta protiv Turske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.