VIKTOR JELENIĆ ODBRUSIO SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Optužili ga da je član SNS-a, a evo šta on ima da kaže na to!
Viktor Jelenić je odgovorio na saopštenje PSG, Foto: Starsport©

Polemika je kratko trajala

VIKTOR JELENIĆ ODBRUSIO SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Optužili ga da je član SNS-a, a evo šta on ima da kaže na to!

Prvi čovek srpskog vaterpola izričito tvrdi da nikada nije bio član nijedne stranke

Objavljeno: 13:40h

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić ocenio je da saopštenje Pokreta slobodnih građana (PSG) sadrži neistine i dezinformacije i poručio da nikada nije bio član nijedne partije. PSG, čiji je lider Sergej Trifunović, je ranije saopštio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić samovoljno dodelio novac VSS, da se meša u poslove za koje nije nadležan, kao i da je dodelom sredstava iz budžeta vaterpolo klubovima prekršen Zakon o sportu.

Odbor za obrazovanje i sport PSG je, takođe, naveo da je Nemanja Marijan, generalni sekretar VSS, član Glavnog odbora SNS, a Viktor Jelenić član stranke. Na to saopštenje je reagovao predsednik VSS-a. - Kao članovi Pokreta slobodnih građana pre nego napišete i pustite u medije saopštenje treba dobro da se obavestite o kome pišete, kome se obraćate, ali pošto ste samo anonimni članovi slobodni sigurno niste. Za razliku od Vas ja sam slobodan građanin i nikada nisam bio član nijedne političke partije. Slobodno razmišljam, pišem, govorim i vidim šta ko radi i čini za ovo društvo - naveo je Jelenić.

Viktor Jelenić kaže da nije član nijedne partije
Viktor Jelenić kaže da nije član nijedne partijefoto: Beta/Nenad Negovanović

On je istakao da su jedina njegova "članstva" klubovi u kojima je igrao u Srbiji, Crnoj Gori, Italiji i Španiji, kao i nacionalnoj selekciji sa kojom je, kako podseća, osvojio dve olimpijske medalje, tri svetske i četiri evropske medalje. - Zato anonimni članovi prvo sakupite istinite informacije, a ja ovim stavljam tačku na prepisku sa Vama - zaključio je predsednik VSS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.