PODMETAO URIN ŽENE I DECE NA DOPING TESTOVIMA: A to je uradio koristeći veštački polni organ! Tajson šokirao svet!
Majk Tajson, Foto: AP

otkrio tajnu

PODMETAO URIN ŽENE I DECE NA DOPING TESTOVIMA: A to je uradio koristeći veštački polni organ! Tajson šokirao svet!

- Najpre sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan - rekao je Amerikanac

Objavljeno:

Čuveni bokser Majk Tajson potpuno je šokirao javnost sa svojom novom izjavom.

Legenda svetskog sporta je u razgovru za ESPN otkrila da je tokom svoje karijere prilikom doping testova podmetao urin svoje žene i dece.

- Najpre sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan. Tad sam odlučio da je bolje da upotrebim urin od dece - rekao je Tajson.

A kako je točno to izvodio? Pa, zapravo vrlo jednostavno, koristio je lažni polni organ. Na taj je način uspevao da prevari medicinsko osoblje koje je u trenucima kontrole bilo uz njega. Za svoj proračunati manevar je koristi trenutke kada bi se oni okrenuli, jer nisu nikada direktno gledali u njega.

Radio je to godinama tokom profesionalne karijere i niti jednom ga nisu otkrili.

Ovo je samo jedan u nizu skandala koji se vežu uz slavnog boksera. Tajson je bio višegodišnji zavisnik kokaina, a 1991. je optužen za silovanje 18-godišnje devojke te je tri godine proveo u zavoru. Tokom karijere je zaradio oko 350 miliona evra, ali razbacivanje s novcem ga je ostavilo u dugovima nakon karijere od 100 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.