ZORAN TERZIĆ PRESEKAO: Sa ovim timom svetske šampionke napadaju kvalifikacije za Olimpijske igre!
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: EPA/Kiyoshi Ota

NEĆE BITI LAKO

ZORAN TERZIĆ PRESEKAO: Sa ovim timom svetske šampionke napadaju kvalifikacije za Olimpijske igre!

Plasman na olimpijski turnir, koji je na programu od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine, izboriće pobednici šest kvalifikacionih grupa

Objavljeno:

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u sredu putuje u Vroclav gde će za vikend igrati na turniru A grupe Interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre 2020.

Selektor Zoran Terzić je saopštio sastav u kome će svetske i evropske prvakinje i vicešampionke Olimpijskih igara igrati u Poljskoj. Na spisku su: tehničari Maja Ognjenović i Slađana Mirković, korektori Ana Bjelica i Tijana Bošković, libera Silvija Popović i Teodora Pušić, blokeri Stefana Veljković, Maja Aleksić i Mina Popović i primači Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Sve utakmice Srbije iz Vroclava direktno će prenositi RTS 1 i TV SK 1, a prvi meč Srbija će odigrati protiv Tajlanda, u petak, 2. avgusta u 17 časova. Dan kasnije, u isto vreme, na programu je duel protiv Portorika, a u poslednjem kolu, u nedelju, 4. avgusta, Srbija će se suočiti sa Poljskom u 20.30 časova.

Plasman na olimpijski turnir, koji je na programu od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine, izboriće pobednici šest kvalifikacionih grupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.