MLADI BOKSER SE BORI ZA ŽIVOT: Sin bivšeg prvaka koji se borio s Mejvederom je dobio udarac na treningu i samo pao!
Kristijan Kastiljo se bori za život, Foto: Printscreen/Youtube/Ernesto Almaraz

nova strašna vest

MLADI BOKSER SE BORI ZA ŽIVOT: Sin bivšeg prvaka koji se borio s Mejvederom je dobio udarac na treningu i samo pao!

Istog trenutka se njegovo stanje zakomplikovalo

Objavljeno:

Nova strašna vest stiže iz sveta boksa! Mladi borac Kristijan Kastiljo trenutno se bori za život u bolnici i to posle sparinga koji je odradio.

U pitanju je sin legendarnog meksičkog boksera, Hozea Luisa Kastilja koji je 2 puta bio svetski prvak i koji se svojevremeno borio dva puta protiv Flojda Mejvedera.

Očevim stopama su krenula i obojica sinova, Kristijan i Luis, a Kristijan je bio usred priprema za svoju treću profesionalnu borbu kada je zadobio nezgodan udarac na sparingu koji je prouzrokovao probleme opasne po život.

Kristijan se onestestio posle udarca u ringu i stanje mu se odmah zakomplikovalo, a potom je dobio i upalu pluća zbog čega je morao da bude prebačen u drugu bolnicu.

- Morali smo da ga zbog upale pluća premestimo u drugu bolnicu. Stanje mu je ozbiljno. U ringu uvek rizikujemo svoj život, a kada uđemo bez potpune koncentracije, još smo bliže smrti. Ne moramo da dajemo dodatan razlog za smrt - rekao je Luis, Kristijanov brat koji je zbog bratovog stanja otkazao svoju borbu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.