BRANIO DEVOJKU OD NASILNIKA I UMRO OD POSLEDICA BATINA: Mladi hokejaš stradao zbog udaraca u tuči i nemara lekara!
Nikita Voropajev je preminuo od posledica prebijanja, Foto: Printscreen/Facebook/Никита Воропаев

Tragedija

BRANIO DEVOJKU OD NASILNIKA I UMRO OD POSLEDICA BATINA: Mladi hokejaš stradao zbog udaraca u tuči i nemara lekara!

Lekari su ga posle prvog pregleda pustili kući, a tek kada se ponovo vratio otkrili su mu frakturu lobanje i izliv krvi u mozak

Objavljeno:

Teška tragedija se dogodila u Rusiji gde je 27-godišnji hokejaš preminuo od posledica batina koje je zadobio u tuči ispred jednog kafića nakon što je zaštitio nepoznatu devojku.

Nikita Voropajev, član Avangarda iz Tambova, je od zadobijenih udaraca zadobio frakturu lobanje i izliv krvi u mozak, a lekari su to suviše kasno ustanovili i nisu uspeli da ga spase.

Incident se dogodio 13. jula u jednom kafiću kada je mladi hokejaš video da šest godina mlađi mladić maltretira jednu devojku. On je skočio u njenu zaštitu i došlo je do tuče.

Fizički su se sukobili ispred kafića, a on je tom prilikom osim udaraca jednom jako udario i glavom u asfalt. Ipak, uspeo je nekako da se sabere i da ode u svoj stan gde mu je ubrzo pozlilo.

Otišao je u bolnicu, međutim, doktori su ga poslali kući i nisu otkrili da se radi o teškim povredama. Ubrzo mu je ponovo pozlilo i ovog puta je došao kod lekara, koji su sada ustanovili o čemu se radi.

Prebacili su ga na intenzivnu negu i i pregledi su ustanovili da ima izliv krvi u mozak i frakturu lobanje, pa je stavljen u indukovanu komu. Čekalo se da se dovoljno oporavi kako bi mogli da ga prebace u Moskvu na zahtevnu operaciju, međutim, to se nije dogodilo.

Voropajev je preminuo.

Napadač na njega je uhapšen i optužen je za nanošenje teških telesnih povreda sa ishodom smrt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.