DEJAN SAVIĆ JE OZBILJNO BESAN NA IGRAČE: Samo padovi, nigde uspona! Sa ovakvom igrom...
Dejan Savić je uprkos pobedi bio ljut na svoje igrače, Foto: EPA/Antonio Bat

Nezadovoljni selektor

DEJAN SAVIĆ JE OZBILJNO BESAN NA IGRAČE: Samo padovi, nigde uspona! Sa ovakvom igrom...

Srbija je preokretom u poslednjih minut i po izborila peterce i onda preko njih pobedila Nemačku

Objavljeno:

Vaterpolisti Srbije su pobedili reprezentaciju Nemačke rezultatom 17:16 nakon peteraca i u subotu u pola 9 ujutru igraće protiv Australije za 5 mesto na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Jasno je da ovo što je prikazala naša reprezentacija nije pravi pokazatelj kvaliteta, uprkos tome što su naši igrači u poslednjih minut i po stigli od dva gola minusa do izjednačenja, a jako nezadovoljan je bio selektor Dejan Savić.

- Dosta slabosti smo pokazali. Posle ispadanja u četvrtfinalu ekipa mora da dođe sebi i odigra na svom nivou. O utakmici mogu da kažem da smo imali samo padove, nije bilo uspona. Ostaje nam meč za peto mesto, ali sa ovakvom igrom... - rekao je selektor Dejan Savić.

Dejan Savić poručio da su njegovi igrači u padu
Dejan Savić poručio da su njegovi igrači u padufoto: EPA/Marko Metlaš

I Radomir Drašović, strelac odlučujećeg petarca, ističe da je danas bilo najbitnije pokazati karakter nakon poraza u četvrtfinalu.

- Jedina pozitivna stvar, posle teških momenata u igri je pobeda. Nekako smo se na kraju digli i pobedili. Mora glava da bude bolja, ona rešava. Ne bežimo od toga. Peterac? Uvek probate da uradite sve da bi ishod bio povoljan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.