VELJKO RAŽNATOVIĆ ZAJEDNO SA ROKIJEM U MOSKVI: Srpski bokser dobio poziv koji se ne odbija! Ostao je bez teksta!
Veljko Ražnatović će imati priliku da upozna Silvestera Stalonea, Foto: Beta/Branislav Božić/Profimedia

PRIZNANJE

VELJKO RAŽNATOVIĆ ZAJEDNO SA ROKIJEM U MOSKVI: Srpski bokser dobio poziv koji se ne odbija! Ostao je bez teksta!

Pozvan je od Bokserskog saveza Rusije kao najperspektivniji borac iz ovog dela Evrope da kao promoter učestvuje na bokserskoj manifestaciji

Objavljeno: 13:24h

Srpski bokser Veljko Ražnatović (22) će biti promoter Međunarodnog dana boksa koji će po drugi put biti održan na Crvenom trgu u Moskvi (21. i 22. jul).

Najbolji srpski kruzeraš pozvan je od Bokserskog saveza Rusije kao najperspektivniji borac iz ovog dela Evrope da kao promoter učestvuje na najmasovnijoj i najglamuroznijoj bokserskoj manifestaciji u prestonici najveće zemlje na svetu. Društvo će mu praviti ni manje ni više nego Roj Džons i Silvester Stalone.

Naravno, poziv je sa oduševljenjem prihvatio.

- Ljudi, rečima ne mogu da vam opišem kakva je ovo čast za mene. Svi znaju koliko volim našu bratsku zemlju Rusiju i kakvo mišljenje imam o njihovom boksu. To je vrh u Evropi i sam krem svetskog boksa. Biti deo takve manifestacije je nešto o čemu sam dosad mogao samo da sanjam - u dahu će Veljko.

Ražnatović protiv Monda
Ražnatović protiv Monda foto: Promo

Prvog dana na spektakla na Crvenom trgu u otvorenom treningu se očekuje oko 10.000 dece i mladih čime će organizator pokušati da obori Ginisov rekord. Sledećeg dana na programu je spektakl u profi boksu začinjen mečom za WBA kontinentalnog šampiona između domaćeg borca Fedora Čudinova i Amerikanca Majka Gavronskog.

Detalj sa meča Ražnatović - Mrvalj
Detalj sa meča Ražnatović - Mrvaljfoto: Promo

Ono što Ražnatovića posebno čini srećnim i što, priznaje, u njemu budi tremu, iako važi za beskompromisnog borca, je što će biti rame uz rame sa idolom, Roj Džonsom. Pored njih dvojice promoteri su i slavni holivudski glumac Silvester Stalone, popularni Roki, ali i brojni svetski šampioni u profesionalnom i olimpijskom boksu.

Naravno, gosti su i svi vodeći ljudi svetskog boksa, menadžer, promoteri i treneri.

- Nikada se ovako nisam osećao. Drhtim, jedva čekam da se sretnem sa Džonsom i Staloneom - kroz smeh kaže momak koji ima lavlje srce i koji iz meča u meč pokazuje da i te kako ima talenat za borbu među konopcima.

Uostalom, u prilog tome ide i besprekoran učinak u karijeri mladog Ražnatovića: sedam mečeva, isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.