NAJBRŽI NOKAUT U ISTORIJI: Masvidal razvalio Askrena za samo 3 sekunde!
Nokautiran Ben Askren, Foto: AP

oktagonska borba

NAJBRŽI NOKAUT U ISTORIJI: Masvidal razvalio Askrena za samo 3 sekunde!

Meč praktično nije ni počeo, Askren je ušao "otvoreno" u oktagon, spustio glavu u nameri da izbegne udarac, ali je Masvidal to iskoristio i momentalno poslao protivnika na pod

Objavljeno:

Amerikanac Horhe Masvidal ušao je u istoriju UFC-a, pošto je u noći između subote i nedelje u Las Vegasu na UFC-u 239, jer je za samo tri sekunde pobedio svog protivnika Bena Askrena.

Meč praktično nije ni počeo, Askren je ušao "otvoreno" u oktagon, spustio glavu u nameri da izbegne udarac, ali je Masvidal to iskoristio i momentalno poslao protivnika na pod. U momentu, Masvidal je zadao protivniku još dva udarca u glavu, pa jeziva scena u kojoj Askren leži na podu bez svesti nije izostala.

- Zaista sam želeo da ga mlatim 14 minuta i 30 sekundi, ali to se nije dogodilo. Frajer je pričao gluposti i morao sam da mu pokažem da za to nekad snosiš teške posledice - rekao je Masvidal posle borbe.

Da podsetimo, kako je Masvidalu za ovu pobedu bilo potrebno samo 3 sekunde, službeno 5, ovo je zvanično najbrža pobeda u istoriji ovog takmičenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.