KRVAVA DRAMA U PORODICI SLAVNOG RUSKOG SPORTISTE: Mlađi sin mu ubio suprugu, pa optužio starijeg brata!
Irina Maksimovna, Foto: Printscreen/Yutube

STRAVIČNO

KRVAVA DRAMA U PORODICI SLAVNOG RUSKOG SPORTISTE: Mlađi sin mu ubio suprugu, pa optužio starijeg brata!

Užasne stvari...

Objavljeno:

U porodičnoj kući ruskog hokejaša Maksima Sokolova nožem je ubijena Irina Maksimova, supruga čuvenog ruskog sportiste, a sada su u javnost počeli da izlaze detalji vezani za ovaj zločin.

Za ubistvo je osumnjičen mlađi sin Arsenij (15). On je prema rečima svedoka istrčao iz kuće i tražio pomoć, vikao je da njegov stariji brat Maksim (18) ubija majku.

Međutim, istražitelji nisu poverovali u tu priču, već smatraju da je 15-godišnji Arsenij zadao smrtonosne udarce majci, a zatim ozbiljno ranio i svog starijeg brata, koji je sa ubodnim ranama završio u bolnici.

Ruski mediji navode da je motiv ovog zločina najverovatnije ljubomora!

Naime, stariji sin Maksim je od ranog detinjstva imao ozbiljnih zdravstvenih problema. Bolovao je od leukemije i doktori mu nisu davali šanse za dug život. Međutim, uz veliku podršku roditelja uspeo je da pobedi opaku bolest. To nije sve, čak je postao i profesionalni sportista - zaigrao je hokej.

Mlađi Arsenij je bio ljubomoran na brata koji je bio uspešniji od njega. Osećao se zapostavljeno od strane roditelja, posebno majke. U njemu se probudio bes i u naletu ljubomore je nasrnuo na nju.

Ipak, neki porodični prijatelji smatraju da je možda maloletni Arsenij u pravu, da je Maksim ubio majku, a zatim pokušao samoubistvo. Navodno, on je u poslednje vreme imao neke ispade agresivnog ponašanja.

Slavni hokejaš Maksim Sokolov, po kom se zove sin, još nije dao komentare o mogućim uzrocima krvave drame koja se dogodila u njegovoj porodici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.