DEJAN SAVIĆ ČESTITAO IGRAČIMA I PUBLICI: Ivica Tucak ponovo pokazao koliki je gospodin!
Dejan Savić slavi po kijametu, Foto: Starsport©

DVA VELIKA PRIJATELJA

DEJAN SAVIĆ ČESTITAO IGRAČIMA I PUBLICI: Ivica Tucak ponovo pokazao koliki je gospodin!

- Oscilacija je bilo na obe strane. U jednom periodu, kada smo mi uhvatili priključak i oni su bili u 'nokdaunu', kao što smo i mi - istakao je selektor Srbije

Objavljeno: 19:19h

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je posle današnjeg osvajanja Svetske lige da je njegova ekipa zaslužila zlatnu medalju i istakao da podršku navijača koji su ostali na otvorenom bazenu SC Tašmajdan uprkos jakoj kiši.

- Izuzetno mokra predstava za sve nas. Sem utakmice, jedne velike utakmice između velikih rivala, želim na prvo mesto da stavim publiku, koja je ovim uslovima ispratila meč do kraja. Sjajno bodrenje. Mislim da smo zaslužili ovakvu pobedu i mislim da su moji igrači napravili veliki korak plasmanom na Olimpijske igre. Čestitam im prvo mesto i zlatnu medalju u Svetskoj ligi - rekao je Savić novinarima posle meča.

Srbija je danas osvojila zlatnu medalju u Svetskoj ligi, pošto je u finalu pobedila Hrvatsku sa 12:11.

- Oscilacija je bilo na obe strane. U jednom periodu, kada smo mi uhvatili priključak i oni su bili u 'nokdaunu', kao što smo i mi. Igralo se 'gol za gol' - istakao je Savić.

Ivica Tucak
Ivica Tucak foto: Starsport©

Selektor Hrvatske Ivica Tucak kazao je da nema šta da zameri svojim igračima, jer su "ostavili srce i ginuli junački".

- Falilo nam je malo koncentracije, malo sreće i to je ono što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih protivnika - rekao je Tucak.

On je čestitao Srbiji na "zasluženoj pobedi".

- Čestitke Srbiji na zasluženoj pobedi u nenormalnim uslovima, to je ono što ne možemo birati ni mi, a ni oni. Kada se sve sabere i oduzme, oni su bili bolji za taj jedan gol. Mnogo smo im poklonili u nekim situacijama kada su bili u 'nokdaunu' i zbog toga mi je žao - rekao je Tucak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.