TAŠMAJDAN VIDEO MOĆNE DELFINE: Sjajna Srbija uništila Kanadu za plasman u polufinale Svetske lige!
Vaterpolo reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

ZAVRŠNI TURNIR SVETSKE LIGE

TAŠMAJDAN VIDEO MOĆNE DELFINE: Sjajna Srbija uništila Kanadu za plasman u polufinale Svetske lige!

Sva dešavanja sa mogli ste da pratite na lajv blogu na Espreso.co.rs

Objavljeno: 22:21h

Vaterpolisti Srbije ubedljivo su na Tašmajdanu savladali Kanadu rezultatom 20:5 i plasirali se u polufinale Svetske lige, gde ih čeka Australija koja je pobedila Mađarsku.

Izabranici Dejana Savića su demonstriarali silu i bez problema savladali protivnika. Nijednog trenutka se pitanje pobednika nije dovodilo u pitanje, Delfini su pokazali jasnu razliku u kvatitetu i ubedljivo slavili.

Polufinale je na programu sutra od 15 časova na bazenu Tašmajdan. U drugom polufinalu od 16.45 igraće Hrvatska i Španija.

Sva dešavanja sa mogli ste da pratite na lajv blogu na Espreso.co.rs

KRAJ ČETVRTE ČETVRTINE: Demonstracija sile! Delfini su nastavili u istom ritmu i lagano su priveli meč kraju. Primili su svega jedan gol, dok su postigli čak pet. Bravo za naše momke!

KRAJ TREĆE ČETVRTINE: Prevelika je ovde razlika u klasi, Delfini demonstiraju silu, a pritom igraju veoma atraktivno. Srbija - Kanada 15:4. Nismo primili gol u ovoj četvtini, to sve govori.

KRAJ DRUGE ČETVRTINE: Ubedljivo, lako i dominatno su odigrali Delfini u drugoj deonici. Srbija je na dobrom putu da se nađe u polufinalu Svetske lige. Naša reprezentacija vodi sa velikih 11:4.

KRAJ PRVE ČETVRTINE: Srbija vodi sa 5:2 posle prve deonice. Izabranici Dejana Savića su od početka ušli ozbiljno u meč i nametunili svoju igru. Deluje da Delfini ovde neće imati velikih problema. Odlično koristimo situacije kada imamo igrača više. To je nešto što nam nije išlo u prethodnim utakmicama.

21:00 - Utakmica na Tašmajdanu je počela. Srbija ima solidnu podršku, a tu su i navijači Kanada.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Pogledajte šta su srpski vaterpolisti izjavljivali o Kanađanima posle trijumfa nad Kazahstanom kao i izjavu kanadskog golmana Dušana Aleksića za naš portal.

Sva dešavanja sa meča možete pratiti na lajv blogu na Espreso.co.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.