RAZGOROPADILI SE ORLOVI: Grbićevi momci savladali Kinu za peti uzastopni trijumf!
Odbojkaši Srbije, Foto: Beta

LIGA NACIJA ZA ODBOJKAŠE

RAZGOROPADILI SE ORLOVI: Grbićevi momci savladali Kinu za peti uzastopni trijumf!

Iako nije blistao, srpski tim je odigrao koliko je bilo potrebno da upiše nove bodove potrebne za plasman na završni turnir koji će biti održan u Čikagu

Objavljeno:

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Kinu u portugalskom gradu Gondomar sa 3:1, po setovima 25:17, 25:22, 25:27 i 25:18 u poslednjem meču trećeg vikenda Lige nacija.

Iako nije blistao, srpski tim je odigrao koliko je bilo potrebno da upiše nove bodove potrebne za plasman na završni turnir koji će biti održan u Čikagu. Selektor Nikola Grbić je kombinovao sastav, kako bi odmorio momke, ali osim u trećem setu nije bilo problema za Orlove.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Miran Kujundžić sa 17 poena, po 11 su upisali Božidar Vučićević i Aleksandar Okolić, a Stevan Simić je dodao devet. U kineskom timu, najviše poena osvojio je Čuan Đang - 19, a pratio ga je Daošui Đi sa 11.

Srpski odbojkaši se iz Portugalije sele u Milano, gde će u petak protiv domaće selekcije Italije igraju prvu utakmicu četvrtog vikenda Lige nacija, a osim italijanske, rivali Orlovima biće i argentinska i poljska selekcija. U gradu mode bi četi Nikole Grbića trebalo da se priključi srednji bloker Srećko Lisinac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.