BRUTALNA PORUKA VANJE GRBIĆA SVIMA KOJI KRITIKUJU NOVU OPREMU KOŠARKAŠA: Moj je pa da je i od...!
Vladimir Grbić, Foto: Saša Pavlić Koky

ZAPUŠIO IM USTA

BRUTALNA PORUKA VANJE GRBIĆA SVIMA KOJI KRITIKUJU NOVU OPREMU KOŠARKAŠA: Moj je pa da je i od...!

Mnogi su kritkovali jednostavnost opreme, font natpisa Srbija, a bilo je i opaski da dres više liči na majicu za trening i da se proizvođač nije dovoljno potrudio

Objavljeno:

Kada god se pojavi novi dres reprezentacije u bilo kom sportu, taj događaj izazove buru u javnosti, a u poslednje vreme i na društvenim mrežama.

Tako je i sada kada je Košarkaški savez Srbije promovisao dres u kojima će srpske selekcije nastupiti na Evropskom prvenstvu za dame i na Mundobasketu.

Mnogi su kritkovali jednostavnost opreme, font natpisa Srbija, a bilo je i opaski da dres više liči na majicu za trening i da se proizvođač nije dovoljno potrudio. Stručnjaci za sve i svašta na društvenim mrežama su izazvali reakciju Vladimira Grbića koji toliko radosti doneo navijačima u Srbiji.

- Mi smo kvalifikacije 1995. godine igrali u dresovima kupljenim u supermarketu. Olimpijadu osvojili u dresovima kojima je peglom lepljen platični broj pred sam početak. Kakve su ti misli takav ti je život. Uvek samo pozitivno. Hercegovci kažu: Moj je, pa da je i od go****- napisao je slavni odbojkaš na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.