Zvezda nije pozvana na sastanak regionalne lige, ali je izbačena iz iste!

skandar u dubrovniku

Zvezda nije pozvana na sastanak regionalne lige, ali je izbačena iz iste!

Sve je počelo u januaru ove godine, u vezi sa registracijom igrača
Objavljeno:

Neverovatne stvari se dešavaju u vatrpolo regionalnoj ligi. Naime, u Dubrovniku je održan sastanak čelnika takmičenja na kome je odlučeno da se Crvena zvezda izbaci iz regionalne u A2 lige, a da apsurd bude veći, čelnici crveno-belih nisu ni pozvani na sastanak. Sve je počelo u januaru ove godine, u vezi sa registracijom igrača. Crveno-belima je dozvoljeno da registruju Branka Pekovića, Ivana Rackova, Borisa Popovića i Stefana Ilića, ali Zvezda nije dobila odobrenje da to učini i kada su u pitanju Filip Kljajević, Dragan Drašković i Srđan Aksentijević.

U meču sa Radničkim pomenuta tri igrača su bila u bazenu, pa su crveno-beli kažnjeni. I u utakmici sa Vojvodinom i pored upozorenja, Zvezda je rešila da ova tri momka nastupe. Usledila je nova kazna i oduzimanje šest bodova. Odlukom disciplinskog sudije vaterpolo Triglav regionalne lige, VK Crvena zvezda je posle nove kazne, od 5.000 evra i oduzimanja 12 bodova (dva puta po šest) isključena iz takmičenja 7. februara, a njenom predsedniku Viktoru Jeleniću izrečena je kazna od zabrane vršenja dužnosti u roku od 18 meseci.
- Nemam komentar. Tužno i žalosno - bilo je sve što je portparol vaterpolo kluba Crvena zvezda Gordan Jezdić rekao za Blicsport. (Espreso.co.rs/Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.