POTPUNA NEVERICA: Simpsonovi su opet pogodili budućnost - ovoga puta je u pitanju svet boksa!
Homer vs Tejtum, Foto: Printscreen/The Simpsons

MAJSTORI!

POTPUNA NEVERICA: Simpsonovi su opet pogodili budućnost - ovoga puta je u pitanju svet boksa!

Onaj ko piše ovu seriju je definitivno vidovit...

Objavljeno:

Meksički bokser Endi Ruis (debeljuca) nokautirao je Britanca Entonija Džošuu u borbi za titulu svetskog prvaka u teškoj kategoriji održanoj u Medison Skver Gardenu u Njujorku.

Dvadesetdevetogodišnji Ruiz, koji je u ring sa Džošuom ušao kao zamena za suspendovanog Džerela Milera, je u sedmoj rundi nokautirao dosadašnjeg šampiona sveta u WBA, WBO i IBF kategoriji i tako mu naneo prvi poraz u profesionalnoj kategoriji.

Ova vest dogodila se u subotu, a sada je ponavljamo samo iz jednog razloga - zato što su Simpsonovi ovakvu situaciju predvideli u jednoj od prvih sezona, kada debeljuškasti Homer boksuje protiv najboljeg zamišljenog svetskog boksera Drederika Tejtuma. Doduše, on taj meč gubi, ali scene neizmerno podsećaju na minuli meč za titulu svetskog prvaka u realnosti...

I ništa ovde ne bi bilo toliko senzacionalno da ova serija već nije predviđala stvari poput pošasti Ebole, terorističkog napada na "bliznakinje" u Njujorku, dugovečnosti Roling Stounsa, skandala na predsedničkim izborima u SAD, rata u Siriji i još mnogo drugih stvari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.