“Poklon Beogradu” - bokserski spektakl 31. maja u hali Ranko Žeravica
Bokserski spektakl, Foto: Promo

dođite

“Poklon Beogradu” - bokserski spektakl 31. maja u hali Ranko Žeravica

Među konopce će poslednji Marko Nikolić koji će se protiv sjajnog Italijana Adrijana Sperandia boriti za upražnjenu WBC titulu prvaka Mediterana, a pre njega ćemo gledati ništa manje atraktivan meč između našeg kruzeraša Veljka Ražnatovića i Hrvata iz Čapljine, Petra Mrvalja

Objavljeno:

“Poklon Beogradu” je naziv manifestacije koju su ljubitelji boksa u srpskoj prestonici čekali više od decenije! A kako se svako čekanje isplati - 31. maja u hali Ranko Žeravica od 17.30 pa dok se ne završi 11 superkvalitetnih borbi, svi kojima je plemenita veština u srcu moći će da uživaju u spektaklu koju garantuju najbolji srpski, ali i evropski borci koji će tu veče ukrstiti rukavice!

- Naši najbolji borci ukrstiće rukavice sa bokserima iz najvišeg evropskog ranga, biće veličanstveno, poručuje Luka Popović, jedan od organizatora događaja

Među konopce će poslednji Marko Nikolić koji će se protiv sjajnog Italijana Adrijana Sperandia boriti za upražnjenu WBC titulu prvaka Mediterana, a pre njega ćemo gledati ništa manje atraktivan meč između našeg kruzeraša Veljka Ražnatovića i Hrvata iz Čapljine, Petra Mrvalja.

- Verujte mi, dali smo sve od sebe u organizaciji ovog spektakla i već sada mogu da kažem da će to biti nešto dosad neviđeno u srpskoj prestonici. “Poklon Beogradu” okupiće naše najbolje borce kojima će na megdan izaći bokseri iz najvišeg evropskog ranga. Biće veličanstveno - u dahu priča organizator Luka Popović, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih bokserskih menadžera u Evropi i svetu.

Među uvodnim mečevima večeri naći će se i duel iskusnog Srbina iz Crne Gore, Nikole Sjekloće, protiv Francuza Morisa Positija koji će, sigurno, podići atmosferu do usijanja, a boksovaće i Aleksandar Konovalov iz tima Palmini tigrovi.

foto: Promo

Karte 300 i 600 dinara

Organizatori revije "Poklon Beogradu" hteli su da događaj bude upravo to: poklon svim ljubiteljima boksa. Zbog toga su cene karata za ovaj spektakl simbolične: 300 dinara tribine i 600 parter. Ulaznice se mogu poručiti preko portala tickets.rs ili kupiti na prodajnim mestima: "Kafe Destino" (Novi Beograd) i "Face" (Leštane), Šoping centar "Karaburma" (na štandu Mobix-a) i u Tržnom centru "Pašino brdo".

Gosti će biti borci sa Košara, organizovana i pomoć deci!

Organizatori su se potrudili da “ivent” ima i humanitarni karakter.

- U hali će biti postavljeni humanitarne kutije Udruženja “Uvek sa decom”, koje vodi brigu o deci oboleloj od raka sa IORS u Beogradu, gde će svi prisutni moći da daju prilog za pomoć. Pozvaćemo ih i da pošalju SMS na broj 7175 iz istog razloga. Posebno smo ponosni što će tu noć sa nama biti i neki od preživelih boraca sa Košara, mesta gde su pre 20 godina zajedno sa svojim poginulim drugovima branili i odbranili našu Srbiju od terorista - dodaje Popović.

foto: Promo

Merenje boraca u četvrtak

Zvanično merenje boraca pred spektakl “Poklon Beogradu” biće održano u četvrtak od 16.00 sati u restoranu “Bistro” u A bloku u Novom Beogradu. Odmah posle bokseri će se obratiti predstavnicima medija.

KO ĆE SVE U RING:

Marko Nikolić

Veljko Ražnatović

Aleksandar Konovalov

Nikola Sjekloća

Vladan Babić

Ersan Gurdijeljac

Luka Šumarac

Moris Positi (Francuska)

Adrijano Sperandio (Italija)

Petar Mrvalj (BiH)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.