KALENDAR JE POSTAO NEHUMAN, RASPORED MEČEVA NIJE U REDU: Maja Ognjenović nezadovoljna tretmanom odbojkašica!
Maja Ognjenović dala je intervju, Foto: ossrb.org

izjava

KALENDAR JE POSTAO NEHUMAN, RASPORED MEČEVA NIJE U REDU: Maja Ognjenović nezadovoljna tretmanom odbojkašica!

Ognjenovićeva u dogovoru sa selektorom Zoranom Terzićem neće biti u reprezentaciji u Ligi nacija

Objavljeno:

Kapitenka Srbije Maja Ognjenović rekla je da je kalendar takmičenja svake godine sve "nehumaniji", ali da reprezentacija ima sreće zbog velikog fonda igračica.

Kalendar je iz godine u godinu nehumaniji. Raspored koji se nameće reprezentacijama i igračima nije u redu jer dolazimo iz teških klupskih sezona. Biti praktično 11 ili 12 meseci na vrhu forme je zaista nemoguće", rekla je Maja Ognjenović u intervjuu koji je preneo Odbojkaški savez Srbije.

Ognjenovićeva u dogovoru sa selektorom Zoranom Terzićem neće biti u reprezentaciji u Ligi nacija.

- Moramo kao i svi sportisti da vodimo računa o zdravlju i fizičkom stanju. Imamo sreće ove godine jer imamo veliki fond igračica. Selektor će imati malo teži zadatak da odredi koje će ići na takmičenja koja su manjeg prioriteta ili koja su bitnija za ovu reprezentativnu sezonu - navela je ona.

Maja Ognjenović
Maja Ognjenović foto: ossrb.org

Predvodiće selekciju u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje je uz Evropsko prvenstvo ocenila najvažnijim ove godine.

- Kvalifikacije će biti od krucijalnog značaja, a tu je i Evropsko prvenstvo koje igramo dugi niz godina i na kom se očekuje najviše od nas. Svetski kup volim da igram u Japanu, ali igra se ogroman broj utakmica za kratko vreme, a dolazi na kraju reprezentativne i početku klupske sezone. Treba napraviti balans i odrediti prioritete - kazala je Ognjenovićeva.

Ognjenovićeva je sa reprezentacijom Srbije do sada osvojila ukupno 13 medalja, od čega četiri zlatne, četiri srebrne i pet bronzanih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.