LOŠ POČETAK PRIPREMA ZA LIGU NACIJA: Srbija poražena od Bugarske!
Odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: Odbojkaški savez Srbije

PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU

LOŠ POČETAK PRIPREMA ZA LIGU NACIJA: Srbija poražena od Bugarske!

Drugi prijateljski meč najbolji odbojkaši Srbije i Bugarske odigraće u subotu u beogradskoj dvorani "Impuls" bez prisustva publike

Objavljeno:

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije odigrala je prvu od dve prijateljske utakmice protiv Bugarske u okviru priprema za II Ligu nacija 2019. Bugarska je u prvom prijateljskom meču pobedila Srbiju sa 3:1 (25:18, 24:26, 25:16, 25:19) posle 85 minuta igre.

Selektori Nikola Grbić i Silvano Prandi dogovorili su se da se odigra i peti set, koji je pripao Bugarskoj sa 25:23 posle 20 minuta igre.

Statistika meča
Statistika meča foto: ossrb.org

Drugi prijateljski meč najbolji odbojkaši Srbije i Bugarske odigraće u subotu u beogradskoj dvorani "Impuls" bez prisustva publike.

Odbojkaši Srbije biće domaćin 4. grupe I vikenda od 31. maja do 2. juna selekcijama Francuske, Rusije i Japana u dvorani SPC "Vojvodina" u Novom Sadu. Srbija će u prvom kolu, u petak, 31. maja, igrati protiv Japana od 17 časova. U drugom kolu, u subotu, 1. juna, Srbija će igrati protiv Francuske od 19 časova, a u poslednjem, trećem kolu, u nedelju, 2. juna, protiv Rusije od 19 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.