NAZIVALI SU JE SVINJOM, NIJE SMELA DA SE SKINE NA BAZENU: Bolna ispovest sportistkinje o uvredama koje je trpela!
Kejtlin Ohaši, Foto: AP/Damian Dovarganes

POTRESNO

NAZIVALI SU JE SVINJOM, NIJE SMELA DA SE SKINE NA BAZENU: Bolna ispovest sportistkinje o uvredama koje je trpela!

Video snimak na kome izvodi vežbu za čistu desetku u januaru je obišao planetu i izazvao divljenje kod mnogih ljubitelja gimnastike

Objavljeno:

Američka gimnastičarka Kejtlin Ohaši žalila se na uvredljive komentare koji su joj upućivani na društvenim mrežama.

Video snimak na kome izvodi vežbu za čistu desetku u januaru je obišao planetu i izazvao divljenje kod mnogih ljubitelja gimnastike. Put nije koji ova dvadesetdvogodišnjakinja prešla nije bio posut cvećem.

Dugo je vodila borbu sa viškom kilograma, a sve se još pogoršalo kada je povredila leđa zbog koga je morala da odsustvuje sa partera.

- Pokušavala sam da treniram kroz bol i često sam plakala radeći vežbe. Trener mi je govorio da poteškoće dolaze zbog moje težine - rekla je Kejtlin Oaši.

Izjavila je i da se retko fotografisala da ju je bilo sramota svog tela, izbegavala je plivanje čak i sa svojom majkom, jer je osećala nelagodu kada bi obukla kupaći kostim. Razlog za takav stav su pakosni komentari njenih vršnjaka na društvenim mrežama.

- Rekli su mi da ne izgledam kao gimnastičarka, da izgledam kao da sam progutala slona ili da izgledam kao svinja - žalila se gimnastičarka.

Stvari su krenule da se menjaju nabolje kada je upisala studije na prestižnom UCLA gde je dobila podršku trenera i uspela da prebrodi sve prepreke i da napravi zaokret u karijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.