DAĆU SVE OD SEBE DA NOKAUTIRAM HRVATA, TO JE DODATNA MOTIVACIJA: Jake reči Veljka Ražnatovića pred meč u Beogradu!
Veljko Ražnatović, Foto: Espreso

SRPSKI BOKSER ŽELI NOVU POBEDU

DAĆU SVE OD SEBE DA NOKAUTIRAM HRVATA, TO JE DODATNA MOTIVACIJA: Jake reči Veljka Ražnatovića pred meč u Beogradu!

Nikad do sada nije se borio u rodnom gradu, što ga dodatno raduje

Objavljeno:

Veljko Ražnatović 31. maja u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu sedmi put u profesionalnoj karijeri izlazi u ring!

Atmosfera je već sada usijana jer na debi jednog od naših najboljih kruzeraša u njegovom rodnom gradu dolazi Hrvat iz Čapljine - Petar Mrvalj.

Menadžer mlade nade srpskog boksa Luka Popović, čovek koji radi s nekoliko desetina profesionalnih boksera iz celog sveta, kaže da je Petar dosad najopasniji rival kog je Veljko imao, ali straha kod Ražnatovića nema. Naprotiv!

- Daću sve od sebe da ga nokautiram, biće to moj poklon Beograđanima za tu noć. To što je moj naredni rival iz Čapljine i što se ja borim prvi put u svom gradu samo su dodatni motivi da ga nokautiram - u dahu će Ražnatović.

Veljko nokautira francuskog veterana
Veljko nokautira francuskog veterana foto: Beta/Branislav Božić

Za meč s Mrvaljem sprema se pakleno. Ujutru trening u teretani, plus trčanje, a uveče sparing s najboljim srpskim borcima.

- Boks je moj život! Imam tu sreću da radim s najboljim trenerima i da sparingujem s bokserskim veličinama iz Srbije. Verujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svetlu - dodaje Veljko.

Prethodni rival Isosa Mondo iz Francuske izdržao je svih šest rundi, ali se Srbin nada da će posao s Hrvatom završiti pre poslednjeg gonga.

- Petar je mnogo opasniji, agresivniji. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima dosta pobeda, poslednji meč je takođe rešio u svoju korist. Respektujem ga, ali ponavljam - nadam se da će biti četvrti rival kog ću da nokautiram - zaključuje naš borac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.